Magic Cube proiecteaza o tastatura virtuala, cu 63 de taste pe orice suprafata plana sau opaca. O puteti plasa pe masa la care sunteti iar aceasta o va transforma in o tastatura intr-o clipa.

Mai multe imagini pe profilul nostru de Facebook: Facebook.com/TechCafeROfficial

Dispozitivul este mic si face tastatul mult mai usor decat pe o tastatura de pe un dispozitiv mobil si functioneaza cu o gama larga de dispozitive mobile. Se conecteaza prin Bluetooh la iPhone, iPad, telefoane Android 2.0, Blackberry sau chiar si la calculator folosind interfata USB.

Compania producatoare, Celluon, spuna ca proiectia tastaturii manevreaza viteza de tastare mai mult de 50 de cuvinte pe minut. “Projection Keyboard Perception Chipset” urmareste miscarile degetelor optic in locul tastelor clasice ale tastaturii.

Magic Cube foloseste sunete de click de fiecare data cand o tasta este apasata, acesta este un lucru bun dar poate deveni putin enervant, volumul tastarii poate fi scazut folosind combinatia de taste destinata pentru aceasta functie. Este un dispozitiv mic si usor, chiar portabil, durata de viata a bateriei sale este de aproximativ 2.5 ore.

Pretul tastaturii este de 692 Lei de la fungadgets.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.