Free cookie consent management tool by TermsFeed

După cum știe orice gamer, echipamentul potrivit poate face diferența atunci când vine vorba de a profita la maximum de experiența pe care o oferă un joc. Pe această cale, Sony a anunțat un nou brand, intitulat INZONE, de periferice concepute pentru a oferi „imagini uimitoare” și un „sunet cu o spațialitate de 360 de grade”.

INZONE: Sony își face simțită prezența în e-sport

Pe măsură ce numărul jucătorilor continuă să crească, cererea de produse de gaming de înaltă calitate urmează și ea același trend ascendent. Pentru a satisface această cerere, producătorii inovează în mod constant și introduc noi tehnologii. Astfel, brandul INZONE promite că va ajuta jucătorii să ajungă la victorie. Sébastien Finaux, Senior Product Manager pentru INZONE, se adresează unui public de gaming expert, cu standarde ridicate, care dorește periferice premium. Acesta declară:

Piața s-a extins: creșterea numărului de turnee de e-sporturi și difuzarea pe scară mai largă a meciurilor a sporit interesul pentru jocuri. Având în vedere istoricul îndelungat al Sony în ceea ce privește produsele audio și video avansate din punct de vedere tehnologic, această nouă gamă va oferi opțiuni suplimentare pentru cei care doresc să își modernizeze echipamentele de joc existente.

INZONE M3 și M9

Sony a anunțat că va lansa două noi game de monitoare. Primul model M3, al cărui preț încă nu îl știm, va afișa conținut în Full HD cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și o latență de 1 ms. De asemenea, va putea afișa 1,07 miliarde de culori și va fi compatibil cu DisplayHDR400 și G-Sync. Acest lucru îl face ideal pentru gamerii cu un buget mic ce doresc să ruleze jocuri la cea mai bună calitate posibilă. În ceea ce constă modelul M9, acesta va avea un preț de 1099 de euro, va afișa conținut 4K la 144 Hz cu o latență de 1 ms, compatibilitate DisplayHDR600, G-Sync și va avea o acoperire de 95% a gamei de culori DCI-P3.

Ambele ecrane sunt certificate ca fiind „perfecte pentru PS5„. Acestea se disting, de asemenea, prin marginile extrem de subțiri ale ecranului, prin tratamentul antireflex și prin conectivitatea extrem de bogată. Suportul de susținere care are o formă triunghiulară va permite așezarea monitoarelor oriunde se dorește, iar disponibilitatea înclinării promite să ofere un confort adaptabil.

INZONE H3, H7 și H9

După cum știe orice jucător, calitatea audio este esențială pentru o experiență de joc bună. Noile căști INZONE de la Sony oferă o calitate excepțională a sunetului, cu trei modele din care puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră. H3 este modelul de bază, cu un design simplu și caracteristici de bază. H7 este modelul de mijloc, cu o construcție mai robustă și caracteristici avansate. H9 este modelul de top, cu un design premium și cea mai bună calitate a sunetului disponibilă.

INZONE H9, este cel mai premium model dintre cele trei. Cu un preț de 300 de euro, dispune de anularea zgomotului de ultimă generație de la Sony și de sunet spațial la 360 de grade. Dispune de Bluetooth, dar și de o husă din piele, efecte de lumină, certificare Discord și o durată de viață a bateriei de 32 de ore. Cel mai important la acest model este că dispune de sistemul audio spațial la 360 de grade și de anularea activă a zgomotului, caracteristic Sony, pentru a oferi un sunet captivant și care ajută mult în gaming.

INZONE H7, vândut la prețul de 230 de euro, dispune de aceleași tehnologii ca și H9, cu excepția ANC și a efectelor de lumină. Pe de altă parte, Sony anunță o autonomie de 40 de ore. Ambele modele au o reîncărcare rapidă care permite să câștigi o oră de joc în 10 minute de încărcare.

INZONE H3 este, în mod logic, cel mai accesibil dintre cele trei modele, deoarece funcționează pe bază de fir. Poate fi cumpărată la 100 de euro și nu dispune de bluetooth pentru conversații în echipă, de anularea activă a zgomotului și de efectele de lumină. Însă, este un model bun pentru persoanele cu un buget limitat.

Monitorul INZONE M9 va fi disponibil în vara anului 2022. Prețurile și disponibilitatea modelului M3 vor fi dezvăluite în cursul anului 2022. Căștile vor fi comercializate începând cu luna iulie 2022.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.