Saptamana viitoare ne aduce evenimentul Computex din Taiwan, acesta se va desfasura incepand cu data de 2 Iunie. Cu siguranta expozitia ne va aduce ceva noutati, cu putin timp in urma se zvonea de lansarea a doi noi tablete de la Asus: ZenPad 7 si ZenPad 8. Inainte de prezentarea oficiala a produsului, se pare ca in presa au aparut cateva imagini cu noile produse.

Poate prezenta imaginilor nu este o surpriza, producatorii de tablete ca HTC si Samsung imbratiseaza aspectul 4:3, aspect asemanat mult timp cu produsele Apple iar acum se pare ca Asus intra in aceeasi cursa. In imaginea de mai sus vedem noul Asus ZenPad 8 ce ofera o rezolutie de 2048×1536 pixeli.

Zvonurile despre specificatiile tabletei ZenPad 7 vorbesc despre un cipset Intel iar prezenta logo-ului Intel de pe ZenPad 8 ne sugereaza ca si aceasta va folosi un cipset tot de la Intel. Alte detalii mai includ prezenta a doua difuzoare stereo, slot pentru un card microSD in partea de jos.

Raspunsurile sunt aproape, evenimentul Computex 2015 incepe pe data de 2 Iunie.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.