Prima data s-a auzit de HTC Zara acum cateva zile iar de atunci au inceput sa apar din ce in ce mai multe vesti despre noul telefon de la HTC. Ieri, printre noutati, s-a aflat ca smartphone-ul HTC Zara are o carcasa de plastic si ar putea fi disponibil la operatorul mobil Sprint. HTC Zara este un telefon aflat intre ‘familiile’ One si Desire. Astazi am aflat cateva detalii despre specificatiile tehnice ale acestuia.

Zvonurile spun ca HTC Zara va avea un display qHD de 4.5 inch, un procesor Snapdragon 400 de 1.4GHz. Poate fi echipat cu 8GB spatiu de stocare intern (extensibil printr-un card microSD) si 1GB memorie RAM, camera foto HTC UltraPixel, Android 4.2.2 si Sense 5.0.

Aceste specificatii suna familiar daca ne uitam la Galaxy S4 Mini, procesorul lui Mini ruleaza putin mai rapid, are 1.5GB memorie RAM dar totusi suntem in aceeasi categorie: acelasi SoC, marime a display-ului si aceeasi rezolutie.

Sursa acestor noutati mentioneaza operatorul Sprint dar si posibilitatea unor variante pentru pietele din Europa si Asia incluzand o versiune dual SIM.

Sursa: http://llabtoofer.com/2013/07/24/htc-zara-first-information/

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.