Free cookie consent management tool by TermsFeed

Toshiba a anuntat Canvio Slim II, un HDD portabil cu o capacitate de pana la 1TB masurand o grosime de doar 12.5mm facand-ul unul dintre cele mai subtiri si cele mai mici HDD-uri portabile disponibile pe piata cu abilitatea de a accesa si imaprti datele direct din dispozitiv.

Canvio Slim II are conexiune USB 3.0 (suporta si USB 2.0), acest dispozitiv va permite sa stocati fisierele intr-un loc centralizat oferindu-va acces instant la acestea. Cat timp Canvio Slim II este conectat la un PC cu conexiune la internet, va puteti accesa fisierele de oriunde de pe orice dispozitiv. Aditional, dispozitivul include 10GB de spatiu gratuit in cloud.

La nivel software, acesta include NTI Backup Now EZ ce scaneaza sistemul de operare si va ofera solutii personalizate de backup. Puteti selecta intre a face back-up fisierelor in cloud sau in Canvio Slim II , facand copii de rezerva intregului sistem. Puteti selecta o automatizare a copiilor de rezerva pentru a va asigura ca fisierele sunt intotdeauna protejate. Canvio Slim II include optiunea de protectie prin parola pentru a preveni accesul neautorizat asupra lui.

HDD-ul portabil este construit dintr-o carcasa de aluminium si este disponibil in negru sau argintiu, vine preformatat cu NTFS alaturi de drivere NTFS pentru Mac, permitand utilizatorilor Mac sa il foloseasca fara a fi nevoie reformatarea.

Pretul recomandat de producator este de 114.99$ pentru versiunea de 500GB si 149.99$ pentru versiunea de 1TB.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.