Free cookie consent management tool by TermsFeed

Turneul Esports Kings este un circuit național de esports ce cuprinde un număr de 7 evenimente LAN de CS:GO și League of Legends. Cea mai amplă competiție din România găzduiește fiecare etapă într-un centru comercial diferit din portofoliul NEPI Rockcastle, iar turneul a ajuns aproape de final.

Când și unde va avea loc competiția

Finala se desfășoară în acest weekend, sâmbătă și duminică la Mega Mall, București. Începând cu ora 13:00, fanii jocurilor Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends vor lupta pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro.

La turneu s-au înscris 5.400 de jucători, cumulând un număr de peste 370 de echipe. Acestea s-au duelat în etapele locale, desfășurate la Ploiești Shopping City, Promenada Mall, Promenada Sibiu, City Park Constanța, Brăila Mall și Shopping City Timișoara.

În urma competițiilor care au avut loc în centrele comerciale de mai sus, au rămas 12 echipe care urmează să-și întreacă puterile în semifinala din data de 15 iulie și marea finala din următoarea zi, pe 16 iulie.

Cum poți vedea finala turneului Esports Kings

Turneul Esports Kings este organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Nexus Gaming, având ca parteneri media VOYO și Sport.ro. Așadar, ultimele echipe rămase în concurs vor putea fi urmărite din orice loc și de pe orice dispozitiv, deoarece sunt transmise LIVE pe voyo.ro.

Gaming-ul devine din ce în ce mai important, acest lucru observându-se și din numărul impresionant de persoane active în mediul online. Conturile de social media Esports Kings au obținut peste 850.000 de aprecieri și peste 2.8 milioane de păreri exprimate.

Mall-urile se îndreaptă din ce în ce mai mult spre a fi și centre de entertaiment importante și nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc să lansăm acest trend în România, și anume ca mall-urile să fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video și esports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luăm în considerare repetarea în fiecare an și nu doar în România, ci și în centrele comerciale pe care le avem în alte țări

Roxana Baias, NEPI Rockcastle

Acest domeniu începe să prindă avans și în România prin intermediul acestor competiții, urmând ca evenimentul să capete proporții mai mari odată cu trecerea timpului. Așadar nu uita să urmărești competiția sau dacă ești un jucător priceput, chiar să iei în considerare evenimentul de anul viitor.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.