Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nothing este o companie ce își dorește să se prezinte ca o marcă inovatoare, reușind să atragă atenția într-un domeniu în care este destul de greu să te afirmi. Nothing continuă să dezvolte ceea ce a început cu primul model, dar aduce și o schimbare semnificativă.

Design Nothing Phone (2)

Nothing Phone 2 pret si disponibilitate in Romania 1
Sursa fotografiei: Android Authority

Aspectul lui Nothing Phone (2) este foarte asemănător cu modelul precedent, Nothing Phone (1). Totuși, diferențele sunt notabile: telefonul are o dimensiune mai mare și oferă un ecran mai generos, spatele este ușor bombat, dar încă dezvăluie componentele interne și permite interfeței Glyph să strălucească.

Dimensiuni: 162,1 x 76,4 x 8,6 mm

Greutate: 201,2 g

Design din aluminiu reciclat și sticlă

Certificare IP54

Interfață Glyph

Nothing urmărește, de asemenea, să își promoveze caracteristicile ecologice, de la ambalajul minimalist și foarte elegant, până la rama din aluminiu 100% reciclat. Materialele reciclate sunt folosite pentru întregul telefon, ceea ce înseamnă că amprenta de carbon este mai mică decât la dispozitivul anterior, în ciuda creșterii capacității de afișare și a bateriei.

Cea mai mare parte a designului este concentrată pe Glyph Interface de pe partea din spate a telefonului. Modelul de LED-uri are 33 de zone separate, permițând personalizare extinsă și unele funcții inteligente, cum ar fi un cronometru care poate fi afișat grafic pe spatele telefonului printr-o linie care se retrage. Nothing are, de asemenea, în plan integrarea cu aplicații prin intermediul căreia se poate verifica partea din spate a telefonului pentru diverse lucruri, cum ar fi distanța la care se află taxiul sau o comandă de mâncare.

Ecran și specificații hardware

Nothing Phone 2 pret si disponibilitate in Romania 2 scaled
Sursa fotografiei: Digital Trends

Ecran LTPO OLED de 6,7 inch

Rezoluție 2412 x 1080 (394ppi)

1-120Hz Procesor Snapdragon 8+ Gen 1

8/12GB RAM, 128-512GB stocare

Baterie de 4700mAh, încărcare cu fir de 45W, încărcare wireless de 15W, încărcare inversă de 5W

Nothing Phone (2) are un ecran mai mare decât predecesorul său, ajungând la 6,7 inch. Panoul este LTPO OLED, ceea ce înseamnă că poate oferi rate de reîmprospătare adaptabile între 1-120Hz pentru a optimiza afișarea în funcție de conținutul vizualizat. Procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 este o platformă hardware puțin mai veche, din 2022, dar avantajul pe care îl oferă este că este de calitate flagship.

Preț și disponibilitate

Nothing Phone (2) este disponibil la precomandă pe site-ul oficial Nothing, la un preț de 3290 lei (8/128 GB), 3590 lei (12/256 GB), și 4190 lei (12/512 GB).

Telefonul nu va concura cu cele mai puternice telefoane din 2023, cum ar fi Samsung Galaxy S23 Ultra, dar în același timp, are un preț mai accesibil.

Este important de menționat că aceasta reprezintă un pas înainte semnificativ față de procesorul Snapdragon 778G+ al Nothing Phone (1). Același lucru se aplică și bateriei, care a crescut la 4700mAh față de 4500mAh. Încărcarea cu fir de 45W și încărcarea wireless de 15W nu vor stabili recorduri în ceea ce privește viteza, dar sunt la fel de rapide precum Samsung și Apple.

Nothing Phone 2 pret si disponibilitate in Romania 3
Sursa fotografiei: KnowTechie

Camere

Principală: 50MP, 1/1,56 inch, 1µm, f/1.88

Ultralat: 50MP, 1/2,76 inch, 0,64µm, f/2.2

Față: 32MP, 1/2,74 inch, 0,8µm, f/2.45

Pe partea din spate a Nothing Phone (2) se află o configurație cu două camere, făcându-se un upgrade la senzorul camerei principale, de la Sony IMX766 la IMX890. Scopul este acela de a oferi două camere decente, în loc să umple telefonul cu senzori de calitate slabă doar pentru a se lăuda cu un număr mai mare de camere în specificații.

Software

Android 13 cu Nothing OS 2.0

3 ani de actualizări Android

 Nothing Phone (2) vine cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Nothing OS și are opțiunea de a seta telefonul să fie monocrom, eliminând culorile din toate aplicațiile.

Nothing Phone (2) continuă succesul inițial și aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în design, display, hardware și cameră față de predecesorul său. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă se va ridica la nivelul așteptărilor.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.