Free cookie consent management tool by TermsFeed

După succesul căștilor sale True Wireless, Nothing este pe cale să ia din nou lumea cu asalt prin intermediul primului său smartphone. Carl Pei vine de data această cu un dispozitiv original și al cărui preț rămâne rezonabil. Iată tot ce știm despre Nothing Phone (1) cu câteva săptămâni înainte de prezentarea sa.

Rețineți că există puține informații despre Nothing Phone (1) confirmate oficial în acest stadiu. Prin urmare, am realizat acest articol pe baza a celor mai fiabile zvonuri și scurgeri de informații din mediul online. Astfel, este posibil ca unele detalii să difere ușor față de produsul final după oficializare.

Nothing Phone (1) – preț și data lansării

Nothing Phone 1 urmează să fie lansat pe 12 iulie 2022, cu un preț de 31.990 de rupii în India, echivalentul a 1.921 lei la momentul scrierii acestui articol. Telefonul va fi disponibil inițial doar prin Flipkart, dar nu se știe încă dacă Nothing va lansa imediat dispozitivul la nivel mondial sau dacă va aștepta să vadă cum se descurcă mai întâi pe piața indiană.

Nothing Phone (1) – specificații

Vă rugăm să rețineți: specificațiile prezentate în această secțiune se bazează pe scurgeri de informații și zvonuri. Este posibil ca fișa tehnică reală să difere ușor de cea prezentată mai jos.

 • Ecran 6,55″ AMOLED 120Hz (1080 x 2400 pixeli, 402 ppp)
 • Procesor Snapdragon 778G+ (6 nm)
 • 8 Go RAM LPDDR5
 • 128 GB de stocare internă UFS 3.1
 • Slot microSD (până la 1 TB)
 • Baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 45 W și încărcare inversă
 • Senzori foto principali de 50 MP + 16 MP
 • Senzor selfie de 16 MP
 • Mufă Jack
 • Senzor de amprentă digitală sub ecran (optic)
 • Nothing OS (Android 12)
 • 3 ani de actualizări majore, 4 ani de actualizări de securitate

Nothing Phone (1) este un smartphone de gama medie care oferă o serie de argumente convingătoare față de alte telefoane. În primul rând, ecranul său OLED de 120 Hz rezultă animații mai fluide și un gameplay mai fluid. În al doilea rând, dispozitivul este alimentat de un Snapdragon 778G+, un procesor compatibil cu rețelele 5G. Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor putea profita de viteze mai rapide și de latența mai mică pe care le oferă 5G. În cele din urmă, GPU-ul Adreno 642L ajută la asigurarea faptului că jocurile mobile rulează fără probleme pe dispozitiv. În ceea ce constă partea foto, Nothing pare să fi implementat senzori de 50 Mp + 16 Mp care par foarte capabili față de alte modele de telefoane concurente.

Nothing Phone (1) – design

Designul este elegant și modern, cu un spate transparent care dezvăluie componentele interne. Opțiunile de culoare sunt alb și negru, iar ambele includ un sistem LED. Telefonul este, de asemenea, mai subțire decât alte telefoane, ceea ce îl face confortabil de ținut în mână.

Pe partea frontală, conform elementelor vizuale pe care le avem la dispoziție, putem spune în acest moment că este vorba despre un ecran cu margini mai degrabă plate decât curbate. Iar camera este direct integrată în display, într-o perforație în colțul din stânga sus. Ceea ce e demn de remarcat la prima vedere (și de reținut) este că acest dispozitiv e unul dintre puținele din 2022 care încă mai oferă o mufă jack pentru a conecta căștile cu fir și alte cabluri auxiliare ale sistemelor hi-fi.

Părțile laterale ale smartphone-ului sunt plate, ceea ce îi conferă un aspect elegant. Acest design are și avantaje, cum ar fi faptul că este mai ușor de ținut în mână, deoarece nu are o ramă rotundă care ar putea să vă alunece din mâini atunci când țineți dispozitivul.

Dar ceea ce face ca smartphone-ul să fie unic este sistemul cu LED-uri de pe spate. Acestea pot să se aprindă individual în succesiune pentru a semnala mai multe tipuri diferite de notificări. În total, aceste linii albe intermitente – pe care Nothing le-a numit Glyphs – sunt alcătuite din nu mai puțin de 900 de LED-uri.

Astfel, fiecare eveniment generează o animație diferită. Aproape ca și cum smartphone-ul ar fi un fel de dispozitiv viu cu reacții distincte. Este reușit din punct de vedere vizual, dar nu există o certitudine că aceste flash-uri LED vor fi pe placul tuturor.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.