Tranziția pentru PC-urile Apple la propriile cipuri interne continuă cu viteza. Următorul pe listă ar putea fi iMac Pro, această variantă a PC-ului all-in-one de la Apple destinată unui public profesionist și la un preț deosebit de ridicat.

iMac Pro a fost lansat în 2017 înainte de a părăsi catalogul în 2021. Acesta oferea un ecran de 27 de inci cu o definiție destul de înaltă: 5120 x 2880 pixeli, însoțit de un cip Intel Xeon cu 8 până la 18 nuclee și un AMD Radeon Pro Vega cip grafic. Componente deosebit de scumpe au ridicat pretul PC-ului la 5499 de euro.

Mark Gurman, jurnalist pentru Bloomberg, dezvăluie în ultimul său buletin informativ că Apple va pregăti un nou iMac Pro pentru 2022.

Potrivit jurnalistului, versiunea iMac Pro 2022 ar oferi un design foarte asemănător cu iMac M1. Ne putem imagina cu ușurință ce înseamnă asta: un cadrul ultra-subțire, margini foarte prezente în jurul ecranului, un terminal relativ usor în comparație cu cei 9,7 kg ai primei generații.

Nu există informații noi cu privire la ecranul despre care încă se crede că este un mini-LED de 27 de inci, similar cu ceea ce se găsește în MacBook Pro. Ecranul acestuia din urmă și-a permis să concureze cu cele mai bune OLED-uri de pe piață.

Acest nou iMac Pro ar putea fi dezvăluit la următoarea conferință Apple, care se presupune că va avea loc în primăvară. Cu toate acestea, este posibil ca Apple să rezerve acest anunț pentru WWDC. Este rar ca firma să dezvăluie produse la evenimentul pentru dezvoltatori, dar a făcut excepții când a fost vorba de dispozitive pentru profesioniști.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.