WhatsApp renunță la suportul pentru BlackBerry OS

WhatsApp

WhatsApp renunță la suportul pentru sistemul de operare BlackBerry OS începând cu acest an. Platforma mobilă de la BlackBerry nu va mai primi viitoarele versiuni ale aplicației mobile WhatsApp.

Aceasta nu este singura platformă mobilă la care se va renunța. Compania susține că va renunța la dezvoltarea aplicației pentru sistemele Nokis S40, Nokia Symbian S60, Android 2.1, Android 2.2 dar și Windows Phone 7.1. WhatsApp se va concentra pe platformele cele mai folosite în întreaga lume.

“În timp ce aceste dispozitive mobile au reprezentat o parte importantă din povestea noastră, nu mai oferă capabilitățile necesare extinderii funcțiilor aplicației noastre pe viitor. Dacă folosiți un astfel de dispozitiv, recomandăm actualizarea la un dispozitiv mai nou Android, iPhone sau WIndows Phone până la sfârșitul anului pentru a mai putea utiliza WhatsApp.” a spus compania, într-un articol pe blog-ul oficial.

Compania susține că aceasta a fost o decizie grea dar probabil că este un pas important pentru viitorul companiei. Sistemele de operare de mai sus sunt unele foarte vechi și nu mai au suport oficial.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus