Zvonuri despre specificatiile HTC M8 (One 2) Mini

Un viitor smartphone de la HTC, M8 (sau One 2) ar putea veni cu un display HD de cel putin 5 inch dar ce se aude despre HTC M8 Mini? Potrivit cunoscutului @evleaks, versiunea mini a viitorului telefon de top de la HTC va avea un display de 4.5 inch – doar 0.2 inch mai mult fata de One Mini de anul trecut.

Conform zvonurilor, ecranul de 4.5 inch al M8 Mini va rula o rezolutie HD (720x1280px) iar alte specificatii includ: Android 4.4.2 KitKat, interfata Sense UI 6.0, un procesor quad-core Snapdragon 400 ce va rula la 1.4GHz, o camera foto frontala de 5MP, o camera foto principala cu un senzor de 13MP, 1GB memorie RAM, 16GB spatiu intern de stocare alaturi de suport pentru un card microSD. Ca si fratele sau mai mare, M8, versiunea Mini va avea butoanele afisate pe display.

Atat One si One Mini vor imparte acelasi design asa ca speram ca M8 si M8 Mini vor imparti acelasi design. Este posibil ca HTC sa anunte viitorul smartphone (denumit M8 sau One 2) la sfarsitul lunii Martie. Nu se cunoaste daca versiunea Mini va fi anuntata alaturi de fratele sau.

Sursa: @evleaks

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus