Zynga va lansa jocul Empires & Allies in versiune mobila

empires allies 2

Zynga a dezvaluit o versiune functionala pentru jocul de strategie-actiune Empires & Allies. Jocul pentru dispozitivele mobile difera fata de versiunea Facebook intr-un mod important: inlocuieste imaginile cu o arta mai realistica si moderna.

Jocul Empires & Allies a debutat pe Facebook in Iunie 2011 iar acesta a atras peste 39 de milioane de utilizatori in primele 25 de zile de la lansare. Ca si design, Empires & Allies avea o grafica destul de slaba iar Zynga a decis sa inchida versiunea pentru browser in Aprilie 2015.

Categoria de jocuri de strategie este cea mai populara pe dispozitivele mobile si este dominata de Clash of Clans de la Supercell. Versiunea de test beta a jocului marcheaza primul pas pentru Zynga in atacarea pietei dispozitivelor mobile.

Jocul este dezvoltat in San Francisco de o echipa de veternai in programarea jocurilor de strategie in timp real si il include si pe Mark Skaggs, care a participat si la dezvoltarea jocului PC de strategie Command & Conquer de la EA Games iar la Zynga, acesta a ajutat la dezvoltarea FarmVille si The Ville.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus