Black Friday de la PC Garage a început și aduce reduceri bune

Black Friday la PC Garage

Luna noiembrie este una foarte așteptată mai ales dacă ai ieșit la vânătoare de oferte și promoții. Aceasta este luna Black Friday iar magazinul online PC Garage nu a stat deloc degeaba.

Reduceri bune pentru toți clienții PC Garage

Chiar dacă multe persoane nu se mai încred în reducerile magazinelor online, te poți bucura deoarece la PC Garage vei găsi prețuri foarte bune pentru o gamă selecționată de produse.

Campania Black Friday de la PC Garage îți aduce oferte și reduceri impresionante la componentele pentru calculator, la sisteme de operare și soluții antivirus, laptop-uri, monitoare, periferice și nu numai. Mai jos o să îți prezint câteva oferte disponibile în campania Black Friday organizată de retailerul PC Garage.

Prețuri reduse la componentele pentru calculator

Dacă vrei un upgrade pentru calculator atunci oferta magazinului online va fi pe placul tău. Un SSD îți va oferi un plus de performanță iar în cadrul magazinului online vei găsi un preț foarte bun la modelul Patriot Burst de 480GB dar și la alte modele precum Patriot Burst de 120GB sau ADATA Ultimate SU650 de 120GB.

Tot la capitolul reduceri la componente vei găsi un preț bun la placa video Palit GeForce GTX 1050 Ti Dual OC 4GB GDDR5 pe care o poți achiziționa la un preț mai mic cu 12%, la procesorul AMD Ryzen 5 1400 sau la placa de bază ASUS PRIME B360-PLUS pe care o poți achiziționa la un preț bun.

Monitoare și sisteme dedicate

În această campanie vei găsi monitorul LED LG Gaming 22MK400H cu diagonala de 22 inci, 5 ms timp de răspuns, Black FreeSync, 75 Hz rata de refresh la un preț redus cu 40%.

Sistemul de gaming Red Hunter v7 este potrivit oricărui tip de utilizator, gamer sau nu. Aceasta are ca specificații un procesor Intel Cre i5-8400 de 2.8GHz, 8GB memorie RAM de tip DDR4, 1TB spațiu de stocare HDD și o placă video GTX 1060. Îl poți achiziționa din campania Black Friday la un preț mai mic cu 500 de lei.

Alte oferte bune

Profită de ofertele de Black Friday!

Profită și tu de ofertele de Black Friday de la PC Garage. Întră acum pe site-ul magazinului online pcgarage.ro și caută-ți ofertele sau produsele favorite.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus