Astăzi a fost o zi nebună pentru magazinele online de la noi din țară dar și pentru clienții acestora. Reduceri au fost peste tot iar PC Garage a fost unul din magazinele care s-a bucurat de o atenție deosebită din partea mea dar și a clienților. Ziua este pe final iar în acest articol îți voi prezenta unele produse pe care încă le poți achiziționa la preț de Black Friday.

Reduceri la componentele de gaming

Black Friday 2017 de la PC Garage a avut atenția îndreptată către gameri iar cele mai bune reduceri le-au putut găsi la componente, accesorii, periferice, sisteme, monitorare dar și laptop-uri performante de gaming. Unele produse nu mai sunt în stoc dar mai poți achiziționa ce îți dorești la un preț mic.

Mai ai doar câteva ore de care poți profita și îți poți alege componentele dorite la un preț redus destul de mult. Fie că alegi o nouă placă video, vrei un upgare la memoria RAM sau cauți un SSD la ofertă, aști exact unde trebuie.

Produse din oferta PC Garage

Profită de reducerile de Black Friday 2017

Profită și tu de ultimele reduceri disponibile în campania Black Friday 2017 de la PC Garage. Vizitează acum site-ul magazinului online pcgarage.ro pentru a-ți căuta produsele și ofertele favorite.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.