Microsoft accepta plata prin Bitcoin in magazinele online Xbox si Windows

bitcoins btc keychain

Bitcoin mai castiga putin teren in mediul online deoarece Microsoft accepta prin cryptomoneda Bitcoin pentru continutul digital din magazinele sale. Utilizatorii magazinelor online din SUA pot cumpara aplicatii, jocuri, muzica si filme din magazinele Windows, Windows Phone, Xbox Games, Xbox Music si Xbox Video.

Potrivit Coindesk, Redmond a facut un parteneriat cu Bitpay pentru a face asta posibil. Microsoft va permite adaugare a cate 100$ din contravaloarea Bitcoin in conturi iar platile nu pot fi returnate si suportul pentru acest mod de plata este limitat doar pentru SUA. Aditional, utilizatorii pot achizitiona doar bunuri digitale si nu produse ca, de exemplu, telefoane Lumia.

Microsoft se alatura marilor producatori hardware ca Dell ce accepta plata folosind Bitcoin. PayPal are in derulare un parteneriat cu Coinbase pentru a ajuta magazinele online sa accepte plata prin Biitcoin dar nu puteti adauga contravaloarea acestor monezi virtuale in portofelele electronice. Pana acum, Amazon, un gigant in lumea e-commerce, arezistat la folosirea monezii digitale.

Sursa: Microsoft

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus