Microsoft si LG devin parteneri in cursa Internet of Things

microsoft si lg

LG Electronics a comunicat presei ca a semnat un memorandum de intelegere (MOU) cu Microsoft pentru a dezvolta produse pentru Internet of Things (IoT). Directorii ambelor companii, inclusiv Sata Nadella, CEO Microsoft, s-au intalnit saptamana trecuta pentru a discuta viitoarele planuri.

Potrivit publicatiei Korea Times, LG planuieste sa profite de platformele de cloud computing ale Microsoft pentru a lansa produse compatibile atat pentru consumatorii obisnuiiti cat si pentru segmentul business. Cateva dispozitive sunt asteptate sa fie prezentate in cadrul evenimentului CES 2015 din luna Ianuarie a anului viitor.

Toate lucrurile de pe internet sunt dedicate produselor ca PC-urile, laptopurile si dispozitivele mobile pentru a ajuta utilizatorii sa somunice si sa formeze o retea pentru a impartasi informatii. Aceste beneficii a retelelor si informatiilor impartasite conduc catre o dezvoltare rapida a Internetului. Speram sa castigam initiative si credem ca parteneriatul extins cu Microsoft sa paveze calea in a obtine scopul.” a declarat directorul LG Electronics.

Exista si speculatia care spune ca LG a intrat in parteneriatul cu Microsoft pentru a produce dispozitive Windows Phone. Asta ar insemna ca LG ar putea introduce pe piata noi dispozitive Windows in Aprilie anul viitor ca parte a prezentarii Windows 9 “Threshold”. Microsoft va prezenta Windows 9 pe 30 Septembrie.

LG a lansat un dispozitiv Windows Phone 7 in anul 2010 iar, pana acum, nu a produs un dispozitiv Windows 8. In luna Mai a acestui an, au aparut in presa informatii despre faptul ca LG dezvolta un dispozitiv ce suporta sistemul de operare Windows 8.1 denumit LG Uni8.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus