Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania a dezvăluit noul telefon, Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro. Noul dispozitiv va fi o versiune retro a modelului Galaxy Z Flip 5, așa cum spune și numele, însă telefonul se inspiră din SGH-E700 (Samsung E700).

Lansat în 2003, Samsung E 700 a fost primul telefon al companiei cu antenă încorporată, iar acum, Samsung comemorează dispozitivul prin lansarea Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro.

Samsung SGH E700, cunoscut și ca Benz Phone, a fost primul telefon de la Samsung cu o antenă încorporată și un ecran color OLED extern, care permitea utilizatorilor să facă selfie-uri. De asemenea, acesta a fost și primul telefon mobil Samsung care a atins o cifră de vânzări de peste 10 milioane.

Samsung E700
Samsung E700, sursa fotografiei: FreeImages

Noul Galaxy Z Flip 5 Retro folosește aceeași combinație de culori ca modelul lansat acum 20 de ani și va fi disponibil într-un număr limitat începând cu 1 noiembrie în Australia, Coreea, Marea Britanie, Germania și Spania. Smartphone-ul va fi livrat cu diferite accesorii, iar pe lângă acestea, se mai așteaptă ca Galaxy Z Flip 5 Retro să aibă specificații similare cu modelul de bază Galaxy Z Flip 5, lansat în iulie 2023.

Astfel, utilizatorii sunt de părere că și acest model va rula cu Android 13 și va dispune de cadre de aluminiu de tip Armor. Galaxy Z Flip 5 Retro este așteptat cu un ecran interior Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex de 6,7 inch cu rezoluție Full-HD+ și rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz.

Galaxy Z Flip 5 este echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2 cu 8GB de RAM, așadar, același ucru este așteptat și pentru noua ediție a modelului. În ceea ce privește fotografia, Galaxy Z Flip 5 dispune de o unitate dublă de camere la spate, formată dintr-un senzor primar ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră wide-amgle de 12 megapixeli cu suport pentru OIS. Pentru selfie-uri, camera frontală dispune de 10 megapixeli.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Model si Culori
Samsung Galaxy Z Flip 5

Încă nu se știe dacă Galaxy Z Flip 5 Retro va beneficia de toate specificațiile modelului de bază, însă utilizatorii se așteaptă să aibă majoritatea caracteristicilor comune, inclusiv clasificarea IPX8 pentru rezistența la apă și bateria de 3.700mAh care suportă o încărcare rapidă de 25W.

Nu există încă detalii legate de prețul noului dispozitiv, însă putem lua și de această dată modelul de bază ca reper. Galaxy Z Flip 5 s-a lansat cu un preț de bază de 5104 LEI în varianta de 8GB RAM + 256GB, respectiv 5317 pentru 8GB RAM + 512GB de stocare. Astfel, prețul pentru Galaxy Z Flip 5 Retro poate fi aproximat, însă mai multe detalii vor fi confirmate odată cu lansarea oficială.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.