Free cookie consent management tool by TermsFeed

Oferind un sunet de calitate superioară, un design armonios realizat folosind materiale exclusiviste, și posibilitatea de a avea un control total asupra muzicii, a apelurilor și a comenzilor vocale, prin intermediul unor gesturi intuitive, Beoplay E8, primele căști Bang &Olufsen cu adevărat wireless au fost create pentru cei care nu sunt dispuși să facă niciun compromis în privința sunetului și a designului pentru a obține adevărata libertate wireless.

Bang &Olufsen anunță lansarea noilor Beoplay E8 2.0. Noul model vine cu o serie de îmbunătățiri de design comparativ cu produsul inițial, precum și cu funcții cerute de către utilizatori.

Beoplay E8
Beoplay E8

Ce aduc noile căști wireless Bang &Olufsen:

  • Carcasa pentru încărcare din piele premium are un nou design, mai exclusivist, și oferă posibilitatea încărcării fără fir a căștilor Beoplay E8 2.0, pentru o experiență complet wireless. Acum încărcarea se poate realiza pur și simplu plasând carcasa pe un suport cu încărcare wireless QI.
  • Carcasa oferă energie pentru trei încărcări complete ale căștilor. Astfel, utilizatorii se pot bucura de până la 16 ore de autonomie. Este o îmbunătățire semnificativă, comparativ cu cele 12 ore oferite de produsul inițial. Acest lucru oferă în mod evident suficient pentru o zi întreagă de ascultat. Pe partea din față a carcasei este plasat un LED ce indică nivelul de încărcare, în timp ce alte trei lumini LED de pe spatele carcasei indică numărul de încărcări complete pe care aceasta le poate oferi.
  • În interiorul carcasei pentru încărcare, căștile sunt plasate pe un superb cadru din aluminiu șlefuit, prelucrat prin anodizare simplă sau dublă, în funcție de culoare.
  • Carcasa suportă încărcare wireless însă dispune și de un port USB-C pentru încărcarea prin cablu a căștilor.

Căștile au o nouă platformă pentru încărcare wireless de la Bang &Olufsen

Pentru o încărcare de exceptie, Bang &Olufsen anunță lansarea noii platforme pentru încărcare wireless compatibilă cu Beoplay E8 2.0.

Aceasta a fost creată folosind materiale premium, aluminiu șlefuit și piele naturală, care îi oferă durabilitate și o frumusețe ce rezistă trecerii timpului. Este companionul perfect pentru căștile Beoplay E8 2.0, dar și pentru smartphone-ul tău, oferind suport atât pentru încărcare normală (5W), cât și pentru încărcarea rapidă (10W).

Posesorii primei generații Beoplay E8 pot beneficia de asemenea de încărcare wireless

Varianta inițială a modelului E8 se potrivește perfect în noua carcasă cu încărcare wireless. Astfel, Bang &Olufsen oferă posibilitatea încărcării wireless și celor care au deja o pereche de căști Beoplay E8. Carcasa de încărcare va fi pusă în vânzare separat. De asemenea, va exista posibilitatea achiziționării separate și individuale a căștilor (stânga și dreapta).

Sunetul unic Bang &Olufsen

La fel ca primul model Beoplay E8, acestea sunt special calibrate de renumiții ingineri de sunet de la Bang &Olufsen pentru a livra un sunet plin și un soundstage spațios, care îți vor încânta urechile. Fiecare cască integrează un speaker dinamic de 5.7mm, un mic transductor electromagnetic, tehnologie NFMI (NearField Magnetic Induction) și un chip Bluetooth 4.2 cu Digital Sound Processing, care permite o calibrare dinamică a sunetului și o experiență fără întreruperi. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-și calibra singuri sunetul prin aplicația Bang &Olufsen, disponibilă pe Android și iOS.

Preț și disponibilitate

Beoplay E8 2.0 vin alături de o carcasă premium învelită în piele care permite încărcarea wireless, cinci tipuri ear-tips și un cablu de încărcare USB-C.

Căștile vor fi disponibile în patru culori (Black, Indigo Blue, Natural și Limestone) și vor avea un preț de 1.699 lei. Căștile vor putea fi achiziționate de la iStyle și de la eMag începând de săptămâna viitoare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.