Free cookie consent management tool by TermsFeed

Laptopurile Lenovo Legion Y740, lansate la CES 2019, sunt disponibile pe piața locală din România. Acestea folosesc cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel Core și rulează sistemul de operare Windows 10 Home.

Două noi laptopuri de gaming de 15 și 17 inci

Dezvoltate special pentru gameri, laptopurile Lenovo Legion au fost îmbunătățite în timp. În 2019, aceste laptopuri elegante și moderne au fost optimizate pentru a răspunde performanțelor cerute de gameri.

Disponibile cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel Core și sistem de operare Windows 10 Home, aceste laptopuri oferă viteze de joc extrem de rapide pentru a suporta cele mai noi jocuri, editare foto și video, maratoane de seriale și filme sau operarea mai multor taskuri simultan. În plus, designul lor este discret, fără leduri sau culori care să atragă atenția.

Lenovo Legion Y740
Lenovo Legion Y740

Modelul de top Lenovo Legion Y740, disponibil în variantele de 15 și 17 inci, este echipat cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA. Modelul de 15 inci este disponibil cu GeForce RTX 2060 și GeForce RTX 2070 Max-Q, oferindu-i destulă putere pentru a susține cele mai noi jocuri. Versiunea mai mare, de 17 inci, oferă și mai multă putere, până la GeForce RTX 2080 Max-Q, fiind un upgrade al generațiilor anterioare din seriile GeForce GTX 10.

Ambele variante sunt echipate cu procesoare până la Intel Core i7 de generația a opta, memorie opțională de 32 GB DDR4 2666Mhz și tastatură 100% anti-ghosting CORSAIR iCue RGB cu sistem de retroiluminare cu peste 16 milioane de opțiuni de personalizare a culorilor.

Lenovo Legion Y740 dispune de sistemul de difuzoare Dolby Atmos cu Dolby Sound Radar pentru un sunet bogat, care te pune în acțiune prin difuzoarele speciale dezvoltate de Dolby.

Ecran impresionant FullHD de 144 Hz

Pentru a evita blocarea și sacadarea imaginilor, utilizatorii se vor bucura de ecranul de 144 Hz Full HD (1920 x 1080) de pe Lenovo Legion Y740 cu funcție NVIDIA G-SYNC, conceput pentru a le permite gamerilor să se bucure de un joc mai cursiv, nefragmentat. În plus, datorită suportului pentru Dolby Vision și a ecranului mai luminos, opțional până la 500 de niți, acesta va oferi noi dimensiuni divertismentului prin imagini mai clare și mai vii.

Bateria lui Legion Y740 a fost îmbunătățită față de cea a predecesorului său pentru a rezista până la șase ore atunci când laptopul nu este conectat la o sursă de electricitate. Iar sistemul de ventilație dual Lenovo Legion Coldfront menține temperatura stabilă a laptopului indiferent de performanțele grafice pe care le necesită diferitele jocuri, asigurându-le astfel gamerilor un joc fără întreruperi.

Disponibilitate și preț

Noile laptopuri de gaming Lenovo Legion Y740 pot fi achiziționate de pe emag.ro la un preț începând de la 7.799 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.