Free cookie consent management tool by TermsFeed

QNAP a lansat dispozitivul compact și polivalent NASbook TBS-453DX, un NAS proiectat pentru spațiile mici de lucru și pentru profesioniștii mobili.

Folosind 4 SSD-uri M.2 SATA pentru stocare, TBS-453DX poate să folosească 20 de spații de stocare alocate în cloud și caching local activat, oferind posibilitatea de a lucra cu fișierele online la fel de repede precum cu cele locale. NASbook-ul multifuncțional și silențios TBS-453DX oferă ieșire HDMI 2.0 4K 60Hz, transcodare și streaming hardware și dispune de conectivitate 10GbE N-BASE-T bazată pe controlerul Multi-Gig Aquantia, ceea ce îl face perfect pentru crearea unei rețele de mare viteză pentru îmbunătățirea muncii în echipă și a aplicațiilor multimedia.

Procesor Intel cu patru nuclee și până la 8GB memorie RAM

Modelul TBS-453DX este echipat cu un procesor cu 4 nuclee Intel Celeron J4105 la 1,5 GHz (cu boost de până la 2,5 GHz) și cu memorie DDR4 cu capacitatea de 4 GB sau 8 GB. Acesta suportă patru SSD-uri M.2 2280 SATA 6Gb/s (achiziționate separat), iar modulele RAM și SSD-urile sunt ușor accesibile pentru instalare și întreținere.

QNAP NASbook TBS 435DX
QNAP NASbook TBS 435DX

Noul serviciu Cloud Gateway al QNAP (inclusiv gateway-ul la nivel de fișier „CacheMount” și gateway-ul la nivel de bloc „VJBOD Cloud”) permite utilizatorilor asocierea a peste 20 de servicii de stocare în cloud pentru stocarea, backup-ul și recuperarea fișierelor fără probleme. Prin activarea cache-urilor pentru CacheMount și VJBOD Cloud, fișierele din cloud pot fi stocate local în volumul CacheMount Cache al dispozitivului, iar utilizatorii pot accesa fișierele accesate frecvent cu cea mai mică latență și pot lucra cu acestea, așa cum au fost stocate pe NAS.

Utilizatorii pot utiliza în continuare SSD extra over-provisioning (OP) pentru a aloca spațiu suplimentar OP pe SSD (de la 1% la 60%) pentru viteze de scriere aleatoare și o durată de viață a SSD-urilor îmbunătățită, beneficiind de backupuri mai rapide ale fișierelor și de experiențe multimedia mai bune.

Noul NAS compact suportă redarea media pe un TV sau monitor prin ieșirea HDMI 2.0 (până la 4K @ 60Hz) și convertește clipurile video 4K în formate universale care pot fi redate fără probleme pe mai multe dispozitive. Este, de asemenea, perfect pentru streaming media folosind Plex și Roon Server.

QNAP NASbook TBS 435DX
QNAP NASbook TBS 435DX

Cu conectivitatea 10GbE NBASE-T (10G/5G/2.5G/1G/100M), acesta creează un mediu de rețea de mare viteză, pentru aplicații multimedia și pentru partajarea de fișiere mari. Sistemul poate găzdui mai multe mașini virtuale și aplicații containerizate, iar App Center oferă sute de aplicații ce pot extinde funcționalitatea.

Specificații cheie:

 • TBS-453DX-4G: 4GB DDR4 RAM (2 x 2 GB), extensibili la 8 GB
 • TBS-453DX-8G: 4GB DDR4 RAM (2 x 2 GB)
 • Procesor cu 4 nuclee Intel Celeron J4105 de 1,5 GHz (boost de până la 2,5 GHz) cu suport AES-NI
 • Memorie dual-channel 4 GB / 8 GB DDR4 (extensibilă la 8 GB)
 • 4x sloturi M.2 2280 SATA 6Gb / s SSD
 • 1x port RJ45 de 10GbE
 • 1x port RJ45 de 1GbE
 • 1x ieșire HDMI 2.0 (4K @ 60Hz)
 • Porturi 3 x USB 3.0 de tip A, porturi 4x USB 2.0 de tip A
 • 2x mufe de microfon de 3,5 mm (numai microfoane dinamice)
 • 1x jack audio de ieșire
 • 2x difuzoare
 • Senzor IR (telecomanda IR se vinde separat)

Disponibilitate

Noul QNAP TBS-453DX M.2 SSD NASbook este disponibil la comandă.

Serviciul Cloud Gateway va fi disponibil începând din primul trimestru 2019. Mai multe informații poți găsi pe qnap.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.