Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a facut-o, Dell a facut-o, Acer a facut-o. Acum o face si HP. Lumea tabletelor gigante cu Windows 8 tocmai s-a marit cu introducerea noului dispozitiv HP Envy Rove 20, un all-in-one PC de 20 de inchi ce este programat sa vina pe piata in luna Iulie.

Envy Rove 20 va beneficia de ce-a de-a 4-a generatie de procesoare Intel dar si de o baterie ce o va tine pornita chiar daca nu este la incarcat. Data fiind dimensiunea, este destul de portabila si ne asteptam sa fie o platforma de gamming pentru familie.

Album foto pe pagina noastra de Facebook: fb.com/TechCafeRo sau pe pagina tumblr: tumblr.com

Marimea conteaza

Envy Rove 20 este, tehnic, un dispozitiv portabil. Are o baterie si poate fi mutata dar este mare, subtire si are o greutate mare. Nu o sa o mutam de colo-colo prea mult. Si fata de Dell XPS 18, probabil nu ve-ti vrea sa o tineti pe piciare, nu, Envy Rove 20 este buna pentru a fi tinuta pe suport de unde poate fi usor convertita dintr-un computer, TV sau o placa virtuala de joc.

Timpul jocului

Envy Rove 20 vine cu jocuri preinstalate: Monopoly, Fingertapps JigsWar Puzzle, Fingertapps Musical Instruments, si Disney Fairies. Cu proliferarea tebleteloc PC mari ca Lenovo Horizon, nu mai este mult pana cand acest tip de jocuri vor fi disponibile in Windows Store,  este bine echipata pentru a le rula, ecranul sau este foarte clar cu unghiuri mari de vizualizare (ni se spune ca 178 de grade) si cu 10 puncte touch. Acesta nu este un sistem ce ar trebui achizitionat daca sunteti gammer deoarece nu vine cu nimic mai bun decat grafica incorporata Intel HD. Este strict genul de dispozitiv de ocazie/familie.

Ecranul sau IPS LED cu o rezolutie de 1600x900px este excelent pentru filme si includerea Beats Audio alaturi de difuzoarele incluse face din tableta un dispozitiv bun pentru multimedia. Acest sistem incorporeaza urmatoarea generatie de WiFi 802.11 asa ca daca va upgradati routerul de acasa pentru o viteza mai mare, Envy va ofera suportul necesar. HP ne da un rating pentru baterie mai mic de 4 ore ceea ce este destul pentru un joc sau film.

Alte specificatii includ trei porturi USB 3.0, tehnologia Intel Wireless Display (WiDi), pana la 1TB spatiu intern de stocare si un sistem hibrid SSD/HDD (gasit de obicei in ultrabook-uri) ce ar trebui sa pastreze tableta la viteze bune in timp ce ofera spatiu mare.

HP Envy Rove 20 va fi disponibila in iulie, despre pret nu se stie nimic inca.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.