Potrivit zvonurilor din ultimele săptămâni, este posibil ca Xiaomi să fi decis să nu lanseze Xiaomi 12 Ultra și să înlocuiască acest dispozitiv cu un alt model care ar putea ajunge pe piață cu numele Xiaomi MIX 5 Pro .

Acest smartphone a fost deja protagonistul unor previzualizări, iar designerul Technizo Concept , ajutat de personalul Let’s Go Digital, a decis să colecteze toate zvonurile care au apărut până acum despre Xiaomi MIX 5 Pro pentru a crea un concept și ne permite sa ne facem o idee despre cum ar putea arăta.

Iată cum ar putea arăta Xiaomi MIX 5 Pro

Un concept ne arată posibilul design al Xiaomi MIX 5 Pro

Printre presupusele caracteristici ale smartphone-ului Xiaomi s-ar număra și un display AMOLED de 6,73 inci cu rezoluție WQHD+, rată de reîmprospătare adaptivă la 120 Hz și luminozitate maximă de 1.500 nit, sub care gigantul chinez ar putea integra o cameră frontală de la 48 de megapixeli.

Iată cum ar putea arăta Xiaomi MIX 5 Pro

În ceea ce privește camera din spate, designerul în conceptul său s-a gândit la un modul cu formă circulară și dimensiuni foarte generoase, astfel încât să ocupe o parte substanțială a corpului dispozitivului. Printre caracteristicile sale ar trebui să fie patru senzori (probabil că cel principal va fi de 50 de megapixeli și va fi susținut de un senzor ultra larg de 48 de megapixeli și un teleobiectiv periscopic de 48 de megapixeli), tehnologia Leica și senzorul de imagine Surge C2 .

Iată cum ar putea arăta Xiaomi MIX 5 Pro

Printre celelalte caracteristici ale lui Xiaomi MIX 5 Pro ar trebui să găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB RAM LPDRR5 și 256 GB memorie de stocare, suport pentru conectivitate 5G, difuzoare stereo cu tehnologie audio Harman Kardon, interfața bazată pe MIUI 13. pe Android 12 și o baterie de aproximativ 5.000 mAh (care ar trebui să accepte încărcarea cu fir la 200 W și încărcarea wireless la 50 W).

Iată și un videoclip cu acest concept interesant:

Pentru prezentarea oficială, probabil că va trebui să avem răbdare câteva luni.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.