Familia de smartphone-uri a gigantului de internet Google, Pixel, lansează un model accesibil în fiecare an alături de produsele sale emblematice. Compania a lansat familia Pixel 6 anul trecut și, în calitate de consumatori, ne așteptăm la modelul Pixel 6a . Potrivit zvonurilor, compania a adăugat câteva dintre caracteristicile unice găsite în modelul Pixel 6 modelului Pixel 6a.

Recent, au apărut o serie de imagini de randare care arată design-ul și are aproape aceleași linii de design ca și Pixel 6, dar informațiile pe care le-am primit astăzi sunt despre momentul în care va fi introdus Pixel 6a.

Potrivit lui Max Jambor, care este renumit pentru predicțiile sale, modelul mai accesibil al lui Pixel 6, Pixel 6a, va fi introdus în luna mai. Cei dintre voi care urmăresc industria își vor aminti că, deși luna mai este data evenimentului Google I/O organizat de companie în ultimii ani, această dată nu înseamnă că smartphone-ul va fi introdus la eveniment.

S-a scurs data lansării pentru Google Pixel 6a

Google, unul dintre giganții internetului, a organizat o lansare de smartphone la evenimentul Google I/O pe care l-a organizat în 2019 și i-am întâlnit pe frații Pixel 3a și 3a XL la această lansare.

Pixel 6a nu va fi foarte diferit de Pixel 6 în ceea ce privește designul general și caracteristicile cheie. Cu toate acestea, este de așteptat să fie puțin mai puțin puternic decât Pixel 6 original. În general, pentru utilizatorii obișnuiți, este greu de identificat diferențele dintre cele două din aspectul său, Pixel 6a este foarte asemănător cu Pixel 6.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.