Free cookie consent management tool by TermsFeed

Twitter, unul dintre giganții rețelelor sociale, lucrează la o serie de funcții noi pentru a îmbunătăți experiența generală, dar nu toate funcțiile noi sunt disponibile pe toate platformele, compania lucrează pentru a face noi funcții accesibile de pe toate platformele. Potrivit lui Alessandro Paluzzi, care este cunoscut pentru inginerie inversă, Twitter va aduce în curând funcția de chat-uri fixate pe clientul său web.

Funcția „Pinned Chats” este disponibilă în prezent atât în ​​aplicațiile Twitter, cât și în aplicațiile Android, dar conform informațiilor pe care le-am primit de la Paluzzi, această nouă funcție va fi disponibilă în curând pe site.

Cu toate acestea, Paluzzi nu a spus nimic despre momentul în care funcția va fi disponibilă în general, dar este de așteptat să fie disponibilă în următoarele luni.

De asemenea, merită remarcat faptul că orice modificări aduse clientului web Twitter sunt reflectate în aplicația Twitter PWA, care este în esență o aplicație web.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.