Samsung a lansat noile telefoane Galaxy E5 si Galaxy E7

Samsung Galaxy E5 si Galaxy E7

Chiar daca Samsung de abia a mentionat cuvantul „smartphone” in cadrul CES, producatorul a prezentat doua noi telefoane pentru gama de dispozitive de nivel mediu. Samsung Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt alternativele mai ieftine pentru Galaxy A5 si Galaxy A7.

Ambele telefoane au o grosime de 7,3mm si au o carcasa din aluminium iar compania ne mai reaminteste de gala Alpha odata cu acestea.

Samsung Galaxy E7 are un ecran HD Super AMOLED cu diagonala de 5,5inci, procesor quad-core ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spatiu intern de stocare (extensibil folosind un card microSD), doua camere foto: una principala cu un senzor de 13Mp si secundara cu un senzor de 5MP. Baterie are o capacitate de 2950mAh, suport dualSIM iar pretul va fi in jur de 363$.

Samsung Galaxy E5 este un dispozitiv mai modest: ercan HD Super AMOLED cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz, 1,5GB capacitate memorie RAM, 16GB spatiu intern de stocare, doua camere foto: una principala cu un senzor de 8MP si secundara cu un senzor de 5MP. Alte specificatii mai includ o baterie cu capacitatea de 2400mAh, slot pentru card microSD, doua sloturi SIM iar pretul acestuia va fi in jur de 305$.

Ambele telefoane de la Samsung ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat alaturi de interfata TouchWiz UI iar Samsung a promis actualizarea la Android 5.0 Lollipop in viitor. Disponibilitatea internationala pentru noile dispozitive este inca in ceata pentru moment.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *