Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung are un loc foarte important în industria smartphone-urilor. Compania, care este întotdeauna printre cele mai competitive companii cu modelele pe care le lansează, poate rămâne întotdeauna cu un pas înaintea concurenților săi în ceea ce privește numărul de utilizatori la care ajunge. Compania, care vrea să fie în frunte în domeniul software-ului, dar și al hardware-ului, se pare că își va schimba strategia.

Samsung, care și-a suflecat mânecile încă de la început pentru a oferi versiuni mai eficiente utilizatorilor săi, se va ocupa și de problema vitezei cu care vin actualizarile. Se presupune că compania lucreaza la noua hartă de planificare.

Samsung vrea să ofere actualizări mai rapide

Samsung își schimbă strategia de actualizare a telefoanelor!

Samsung, care este unul dintre cei mai rapizi membri ai pieței pe Android 12 , a distribuit noua actualizare pe o gamă largă de smartphone-uri. Pe de altă parte, există o problemă regională importantă cu care se confruntă compania în timpul distribuției. Politicile regionale pe care companiile le-au aplicat de ani de zile facilitează auditarea actualizărilor oferite pentru dispozitive. Totuși, această situație aduce cu ea mari probleme temporale în faza de dezvoltare.

Smartphone-urile cu zonare prin codul CSC vor fi combinate conform noului plan. S-a susținut că Samsung va oferi mai puține coduri de regiune pentru seriile mai noi. Compania, despre care s-a confirmat și că va folosi firmware-ul hiper-localizat , va putea aduce actualizări utilizatorilor săi mai rapid, cu mai puține restricții regionale. Este posibil să se constate unele scăderi ale numărului de variante datorită acestui plan.

Proiectul, care este planificat să înceapă mai întâi pentru regiunea europeană, se poate reflecta asupra întregii lumi în timp. Noul cod de regiune european, determinat ca EUX CSC, pare să-și ia locul pe dispozitivele care vor fi lansate în 2022 . Pe de altă parte, datorită acestei schimbări, utilizatorii nu vor trebui să aștepte mult pentru noile versiuni de actualizare.

Compania, care a distribuit deja Android 12 și aproape a terminat, își va dezvălui noua strategie, mai ales când Android 13 este implementat. Dacă planurile merg bine, problemele deținătorilor de smartphone-uri de ani de zile vor dispărea.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.