Redmi Note 11 Pro atrage atenția cu specificațiile sale tehnice și scurgerile de design de mult timp. Specificațiile tehnice ale smartphone-ului au fost dezvăluite în sfârșit. Xiaomi își extinde în mod constant familia de smartphone-uri cu subbrăcile sale. Compania va organiza o promoție globală doar pentru familia Redmi pe 26 ianuarie .

Redmi va urma o strategie diferită în noua sa serie pe 26 ianuarie. Va oferi pe piață telefoane de același model, dar dispozitivele pe care le oferă vor avea caracteristici diferite. Vor exista versiuni diferite într-un singur model, iar telefoanele vor fi suportate 5G sau nu. Calitatea ecranului și rezoluția camerei vor diferi pe dispozitive. Noua strategie a lui Redmi este similară cu strategia Samsung.

Specificații tehnice Redmi Note 11 Pro 4G

Specificațiile lui Redmi Note 11 Pro 4G și 5G au fost dezvăluite

Redmi Note 11 Pro 4G își va obține puterea de la MediaTek Helio G96. Smartphone-ul va avea o capacitate a bateriei de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 67 W. Dispozitivul va avea un ecran AMOLED cu rezoluție FHD de 6,6 inchi cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. Telefon; Va veni în diferite configurații, inclusiv 6-8 GB RAM și 64-128 GB spațiu de stocare.

Redmi Note 11 Pro 4G va avea un total de patru camere pe spate, inclusiv o cameră principală de 108 Megapixeli, o cameră cu unghi ultra larg de 8 Megapixeli, 2 Megapixeli adâncime și 2 Megapixeli cameră macro. Va avea și o cameră selfie de 16 Megapixeli. Smartphone-ul va ieși din cutie cu interfața MIUI 13 bazată pe Android 11.

  • Procesor MediaTek Helio G96
  • Ecran 6,6 inchi, FHD+ AMOLED
  • Stocare 64/128 GB
  • Memorie 4/6 GB RAM
  • Camera din spate 108 Megapixeli + 8 Megapixeli cu unghi ultra larg + 2 Megapixeli macro + 2 Megapixeli adâncime
  • Camera frontala 16 Megapixeli
  • Baterie de 5.000 mAh, încărcare rapidă de 67 W

Specificații Redmi Note 11 Pro 5G

Specificațiile lui Redmi Note 11 Pro 4G și 5G au fost dezvăluite

Redmi Note 11 Pro 5G, după cum sugerează și numele, diferă în multe caracteristici. Smartphone-ul, care va fi alimentat de Snapdragon 690, va avea un total de trei camere din spate, inclusiv o cameră principală de 108 Megapixeli, 8 Megapixeli cu unghi ultra larg și 2 Megapixeli. Caracteristicile rămase ale Redmi Note 11 Pro 5G vor fi aceleași cu versiunea 4G.

Ce părere aveți despre viitoarele smartphone-uri Redmi?

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.