Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un număr mare de utilizatori de iPhone 13 s-au plâns de ecranul roz, de încetiniri și reporniri care apar pe dispozitivele lor.

Pe rețelele sociale din China, un număr mare de utilizatori iPhone 13 raportează că întregul ecran al smartphone-ului este acoperit cu roz , în timp ce nici repornirea, nici resetarea setărilor nu rezolvă problema.

În plus, utilizatorii se plâng că, pe lângă ecranul roz, smartphone-ul încetinește vizibil și apar capturi de ecran din aplicațiile care rulau anterior. Unele telefoane repornesc singure. Potrivit aliasului Boss Lianbo, serviciul oficial de asistență pentru clienți Apple a comentat: „Nu am primit notificări că aceasta este o problemă hardware.”

Utilizatorii de iPhone 13 se plâng de problema

Se crede că problema este software-ul.

Serviciul de asistență sfătuiește utilizatorii să facă backup pentru datele telefonului mobil și să actualizeze sistemul la cea mai recentă versiune. De asemenea, se sugerează că, dacă unele aplicații de pe telefonul dvs. nu sunt actualizate, este o idee bună să actualizați acele aplicații pentru a vă asigura că versiunea aplicației și versiunea iOS nu sunt incompatibile.

Această problemă apare pe iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Întregul ecran devine roz, iar pictogramele din bara de stare rămân vizibile. Este foarte probabil ca acesta să fie într-adevăr un fel de problemă de software . De asemenea, utilizatorii glumesc că „au evitat legendarul ecran verde , dar nu au reușit să scape de cel roz ”. Între timp, se spune că astfel de probleme au apărut în octombrie, imediat după lansarea dispozitivului, dar nu s-au auzit multe.

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.