Publicațiile online de specialitate au fost pline cu imagini și zvonuri legate de viitorul smartphone de top HTC U12. Acesta și-a făcut apariția în mediul online de mai multe ori în ultima perioadă iar acum poate fi admirat în mai multe imagini.

Design lucios fără breton

Imaginile publicate au fost distribuite pe Facebook de către publicația HTC Taiwan News și ne oferă o imagine de ansamblu al acestuia. Telefonul va merge pe același design ca al actualului model HTC U11, va folosi un sistem dual pentru camera foto principală, senzorul de amprentă va fi amplasat pe spate, marginile laterale vor fi destul de înguste și nu va avea un breton, așa cum este trendul actual pornit de Apple odată cu lansarea telefonului iPhone X.

Carcasa din spate este una foarte lucioasă, aproape oglindă, la fel cum putem observa pe modelul HTC U11 Plus. HTC U12 nu va mai integra un port audio de 3,5mm și va veni cu difuzoare stereo amplasate în partea de sus și jos a dispozitivului.

Zvonuri legate de specificațiile tehnice

Pe lângă designul specific companiei, viitorul telefon va oferi utilizatorilor cele mai bune specificații tehnice. Conform zvonurilor prezente în mediul online, dispozitivul va folosi noul cipset de top Qualcomm Snapdragon 845 de 2,8GHz, procesor grafic Adreno 630, va avea până la 6GB capacitate a memoriei RAM, un sistem dual pentru camera foto principală cu un senzor de 16MP alături de un senzor de 12MP.

Alte detalii tehnice ar mai include un ecran LCD cu diagonala de 6 inci cu rezoluție 1440p de 2880×1440 pixeli, o baterie cu capacitatea de 3420mAh și 64GB/128GB spațiu intern de stocare cu slot microSD.

Lansare

Ne putem aștepta ca HTC să lanseze noul smartphone HTC U12 undeva în această lună așa că nu mai est emult de așteptat până când vom afla toate detaliile oficiale legate de acesta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.