Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este nevoie de o singura vizita pe un site compromis pentru ca o parte mica de malware sa se infiltreze in calculator ce va poate extrage informatii despre cookie sau va poate urmari fiecare miscare navigand pe web. Nu este nimic mai aiurea decat un calculator care nu functioneaza corect sau deodata performantele sale sunt mai slbae fara a schimba nimic, acest lucru va poate afecta capacitatea de a lucra sau a va juca.

Programul gratuit Advanced SystemCare va poate ajuta sa remediati problemele calculatorului eliminand orice fisier ramas in urma, malware sau intrari invalide in registrii oferind o imbunatatire a performantelor si o optimizare a utilizarii calculatorului.

Interfata programului este impartita in 4 categorii de intretinere a sistemului: Quick Care, Deep Care, Toolbox si Turbo Boost.

In categoria Quick Care veti gasi unealta Quick Malware Removal care cu un simplu click facut pe „Scan” programul face o scanare rapida a sistemului cautand fisiere infectate de pe calculator. In aceeasi categorie gasim si Registry Fix care ne poate ajuta sa gasim erori in registrele sistemului de operare.

De notat faptul ca dupa ce am folosit o alta aplicatie de detectare a problemelor din registrii, dupa utilizarea Advanced SystemCare am observat ca inca s-au gasit erori si nereguli, este o unelata foarte buna pentru optimizarea performaneti registrilor sistemului. Odata facut un click pe butonul „Repair Now”, programul isi incepe lucrul in repararea problemelor detectate, proces foarte rapid ce dureaza doar cateva secunde.

In optiunea Deep Care, programul analizeaza mult mai atent posibilele probleme ale sistemului, scanari mai bune ca si optiunea de defragmentare a registrilor ce reuseste intotdeauna o foarte buna optimizare.

Programul nu va va oferi posibilitatea de a face un back-up al registrilor inainte de a face orice schimbare dar include optiunea „Rescue” ce va ofera posibilitatea de a anula orice schimbare facuta si va ofera posibilitatea crearii unui punct de restaurare al sistemului, este recomandabil inaintea oricarei actiuni asupra registrilor.


In categoria Turbo Boost gasiti Work Mode unde puteti dezactiva manual servicii ce nu sunt necesare si aplicatii ce ruleaza in fundalul sistemului de operare. Poate sunteti putin sceptici in incercarea de a creste performantele sistemului folosind acest program dar dupa utilizare veti fi convinsi ca se observa o mica diferenta in viteza de lucru a calculatorului.

Programul gratuit Advanced SystemCare va ofera un ghid online de ajutor. Oferiti atentie in timpul instalarii programului deoarece pe langa acesta, instalerul va salva in sistem si toolbarul IObit daca nu dezactivati optiunea de instalare a acestuia. Dupa instalare, programul lasa in urma foldere.

Va recomandam folosirea acestui program pentru a va pastra sistemul in siguranta si curat din toate punctele de vedere.

Descarca gratuit programul Advanced SystemCare de pe cnet.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.