Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă ești în căutarea unui antivirus gratuit pe care să îl folosești pe calculatorul personal atunci te afli în locul potrivit. Am să îți prezint în acest articol câteva programe antivirus gratuite care te pot ține departe de problemele legate de viruși.

Antivirus gratuit pentru acasă

Piața este plină de soluții antivirus care îți pot oferi tot ce ai nevoie pentru a păstra un sistem Windows curat și fără infecții dăunătoare. Ai de ales între mai multe soluții comerciale pentru care va trebui să achiziționezi o licență sau poți alege o soluție antivirus gratuită. Toate soluțiile de securitate gratuite pot oferi unui utilizator casnic protecția necesară sistemului prevenind infiltrarea fișierelor dăunătoare.

Am ales să îi prezint în acest articol soluții antivirus pe care le-am folosit și eu de-a lungul timpului și care m-au ajutat să îmi protejez sistemul.

Comodo Antivirus

Comodo este una dintre cele mai cunoscute companii de securitate la nivel global iar aceasta este și una dintre principalii dezvoltatori de soluții de securitate din lume. Compania oferă în mod clienților soluția sa de antivirus gratuit – Comodo Antivirus dar și un program firewall gratuit cu funcții avansate – Comodo Firewall.

Comodo Antivirus îți poate proteja sistemul fără să achiziționezi o licență comercială sau casnică. Varianta gratuită este capabilă să te protejeze de viruși sau de atacuri informatice fără prea multe bătăi de cap.

Poți descărca Comodo Antvirus, varianta gratuită, de pe comodo.com.

Avast Free Antivirus

Avast Antivirus este soluția de protecție pe care am folosit-o cel mai mult de-a lungul timpului. Acest antivirus m-a ajutat să scap de probleme oferindu-mi o proteție superioară împotriva virușilor.

Varianta gratuită a programului te poate stresa câteodată prin afișarea de oferte comerciale ale companiei dar acesta este un preț prea mic plătit pentru protecția unui sistem. Soluția antivirus oferită de Avast îți oferă detecție în timp real pentru viruși, ramsonware, sau alte tipuri de fișiere dăunătoare.

Poți descărca Avast Free Antivirus de pe avast.com.

Avira Free Security Suite

Avira este o altă companie cunoscută la nivel internațional pentru soluțiile de securitate pe care le dezvoltă. Aceasta oferă utilizatorilor o versiune antivirus gratuită cu funcții avansate de protecție.

Avira Free Security Suite include protecție avansată pentru viruși, te protejează când faci cumpărături online, include o soluție VPN pentru extra securitate, soluții gratuite pentru actualizarea programelor instalate sau pentru mărirea vitezei sistemului de operare Windows.

Poți descărca Avira Free Security Suite de pe avira.com.

AVG AntiVirus FREE

AVG AntiVirus FREE este o soluție antivirus care îți poate oferi securitatea de care ai nevoie pentru acasă. Această soluție antivirus gratuită îți protejează sistemul de infecții, intruziuni iar actualizările permanente reprezintă un mare plus.

Descarcă AVG AntiVirus FREE de pe avg.com.

Alte programe antivirus gratuite:

Acestea sunt doar câteva exemple de programe antivirus gratuite pe care le poți folosi pentru a-ți proteja sistemul de infecții. Orice soluție ai alege, îți va oferi securitatea necesară și te va feri de probleme atunci când navighezi pe internet, citești email-uri, faci download sau te joci.

Poți găsi mai multe informații și teste ale suitelor antivirus pe av-test.org. Acest portal îți poate oferi informații relevante și teste de specialitate pentru fiecare soluție antivirus disponibilă utilizatorilor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.