Free cookie consent management tool by TermsFeed

Într-o lume din ce în ce mai digitală, nu este surprinzător faptul că tot mai mulți oameni se bazează pe smartphone-urile lor pentru orice, de la păstrarea legăturii cu cei dragi până la accesarea și gestionarea banilor. Drept urmare, există adesea nevoia de a înregistra ceea ce se întâmplă pe ecranul unui dispozitiv mobil – fie că este vorba de filmarea unui tutorial video sau de capturarea unui moment deosebit. Deși există mai multe modalități pentru a face acest lucru, una dintre cele mai populare metode este utilizarea unei aplicații de înregistrare ecran. Însă, dat fiind faptul că există multe opțiuni diferite de aplicații disponibile, fiecare cu propriul său set de caracteristici, poate fi dificil să alegeți ceva care să se potrivească nevoilor dvs. Fie că doriți să creați un tutorial video sau pur și simplu doriți să înregistrați ceva special, utilizarea unei aplicații de înregistrare a ecranului este prin urmare o modalitate excelentă pentru a realiza acest lucru. Astfel, în acest articol am realizat o listă cu cele mai bune aplicații de înregistrare ecran. Iată care sunt acestea!

Veed Screen Recorder

veed inregistrare ecran
Veed, program de înregistrare a ecranului online cu editor incorporat

Veed este un program online de înregistrare ecran ușor de utilizat, perfect pentru a înregistra orice, de la prezentări de afaceri la gameplay și tutoriale video. Puteți înregistra videoclipuri de înaltă definiție până la 1440p pentru o perioadă nelimitată de timp. Are un editor încorporat, care vă permite să adăugați adnotări, subtitrări și evidențieri la videoclipuri. În plus, puteți să scurtați durata înregistrării, să comprimați videoclipul și să adăugați muzică de fundal din colecția de muzică a lui Veed sau din biblioteca iTunes.

Veed nu este doar un instrument de screencasting și editare video, ci și un video editing tool. Puteți să vă proiectați simultan ecranul în timp ce vă transmiteți în direct jocul pe platforma Twitch, YouTube Gaming și Facebook în același timp. Cu Veed, vă puteți previzualiza camera web înainte de a înregistra și vă puteți personaliza fluxul cu diferite suprapuneri și grafice. În general, VEED este una dintre aplicațiile excelente de înregistrare a ecranului și editare video pentru macOS și Windows.

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder, aplicație lansată în anul 2014
AZ Screen Recorder iese în evidență datorită simplității și funcțiilor puternice

AZ Screen Recorder este un binecunoscut înregistrator de ecran pentru Android. Probabil că ați auzit deja de el fiindcă oferă o mulțime de setări și caracteristici pentru înregistrarea ecranului telefonului dvs. Acesta poate înregistra la rezoluției ce pronește de la 240p până la 1080p, rata de biți de la 1 Mbps la 12 Mbps, rata de cadre de la 20 FPS la 60 FPS. Versiunea cu plată are, de asemenea, funcții precum camera facială, adnotări de capturi de ecran și editare video. Este unul dintre cele mai populare înregistratoare de ecran de pe Play Store, cu milioane de descărcări.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a înregistra audio de la microfon, ceea ce poate fi util pentru înregistrarea de tutoriale video sau walkthrough-uri. În ceea ce privește formatul de ieșire, puteți alege între MP4 și GIF. În cele din urmă, setările aplicației vă permit să configurați modul în care se oprește înregistrarea, cum ar fi prin scuturarea telefonului sau prin blocarea ecranului. Prin urmare, chiar dacă există multe alte aplicații de înregistrare a ecranului, AZ Screen Recorder iese în evidență datorită simplității și funcțiilor puternice. Astfel, dacă sunteți în căutarea unei aplicații bune de înregistrare ecran care să le aibă pe toate, atunci AZ Screen Recorder este cel potrivit pentru dvs.

Screen Recorder by InShot (XRecorder)

Screen Recorder by InShot (XRecorder), aplicația a fost lansată în anul 2019
Screen Recorder by InShot (XRecorder) facilitează înregistrarea ecranului

Aplicația InShot Screen Recorder este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului. Oferă controale rapid accesibile și este destul de ușor de utilizat. Aplicația vine cu un instrument de desenare care vă permite să marcați zonele de pe ecran în timp ce înregistrați ecranul. Această caracteristică o face una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android, deoarece vă permite să vă concentrați pe o anumită zonă în timpul înregistrării. Aplicația are, de asemenea, un widget de înregistrare a ecranului care facilitează și mai mult înregistrarea ecranului.

Aceasta vă oferă control complet asupra calității înregistrării, astfel încât puteți alege să înregistrați la o rezoluție și un bitrate mai mici pentru a economisi spațiu sau să mergeți până la 1080p și 60FPS. În plus, există suport pentru mai multe surse audio, astfel încât puteți înregistra de la microfonul dvs. și de la sistemul de operare în același timp. Astfel, aplicația InShot Screen Recorder este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare ecran și vine cu toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Mobizen Screen Recorder

Mobizen Screen Recorder, aplicție lansată încă din anul 2012
Mobizen Screen Recorder permite înregistrarea ecranului de la 240p la 1080p

La fel ca majoritatea aplicațiilor de înregistrare a ecranului, Mobizen Screen Recorder oferă multe caracteristici excelente care o fac o aplicație demnă de înregistrare a ecranului pentru utilizatorii de smartphone-uri. Cu această aplicație, puteți alege orice rezoluție de la 240p – 1080p, rata de biți de la 0,5 Mbps la 12 Mbps și rata de cadre de la 5 FPS la 60 FPS. S-ar putea să nu fie o surpriză să vedeți opțiuni precum un editor video și posibilitatea de a înregistra audio intern incluse în setul de caracteristici al acestei aplicații de înregistrare a ecranului.

Aplicația are și un mod Clean Recording. Atunci când este dezactivat, puteți înlocui widget-ul cu controale Mobizen cu unul personalizat. De asemenea, puteți vizualiza durata înregistrării pentru a ține evidența timpului. Deși toate funcțiile aplicației sunt gratuite, este posibil să vedeți adesea reclame. Dar puteți opta pentru versiunea premium a aplicației, care este fără reclame. Versiunea premium vă oferă, de asemenea, acces la unele funcții avansate, cum ar fi adăugarea unui logo sau banner la înregistrarea dvs. și tăierea sau editarea înregistrărilor.

V Recorder

V Recorder, produsă de VIDEOSHOW Video Editor & Video Maker LTD.
V Recorder este cea mai bună aplicație pentru a înregistra ecranul la 2k

V Recorder este extrem de popular pe Android, cu milioane de instalări. Aplicația vă permite să vă înregistrați ecranul cu o rezoluție cuprinsă între 240p și 2K, un bitrate între 2 Mbps și 15 Mbps și o rată de cadre între 24 FPS și 60 FPS. Înregistrarea ecranului la 1080p și 2K este disponibilă numai pentru utilizatorii premium. Aplicația vă permite, de asemenea, să adăugați gesturi tactile și o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de a începe înregistrarea ecranului. Iar dacă aveți Android 10 sau versiuni ulterioare ale acestuia, veți putea înregistra atât audio extern, cât și intern.

Înregistrările de ecran din această aplicație Android nu imprimă logo pe filmare pentru a-și face reclamă, așa că nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Cu toate acestea, este posibil să doriți să adăugați un logo personal la înregistrarea dvs. iar această aplicație vă permite să faceți acest lucru prin selectarea unei imagini de pe dispozitiv. În cele din urmă, puteți opri înregistrarea din caseta de notificări sau din widget.

Vidma Screen Recorder

Vidma Screen Recorder, aplicația nu conține watermark în înregistrări
Vidma Screen Recorder oferă o numărătoare inversă înainte de a începe înregistrarea

Vidma Screen Recorder este o aplicație de înregistrare a ecranului care oferă gratuit o mulțime de opțiuni avansate. Cu Vidma, puteți înregistra ecranul în înaltă definiție (până la 1080p) și puteți alege propriul bitrate personalizat. Aveți, de asemenea, opțiunea de a include audio de la microfonul dvs. și puteți seta un cronometru pentru o numărătoare inversă înainte de a începe înregistrarea. În plus, Vidma oferă funcții avansate, cum ar fi ascunderea notificării de înregistrare în timpul înregistrării și scuturarea dispozitivului pentru a opri înregistrarea.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații simple și gratuite de înregistrare a ecranului pentru Android, atunci Vidma Screen Recorder ar putea fi o alegere potrivită pentru dumneavoastră. De asemenea, ocupă puțină memorie și nu include niciun watermark pe videoclipurile înregistrate. Puteți, de altfel, să înregistrați audio de la microfon în timp ce înregistrați ecranul, ceea ce poate fi util în anumite situații. De asemenea, aplicația suportă editarea video după înregistrare, astfel încât puteți tăia videoclipul după bunul plac înainte de a-l exporta.

AntRec

AntRec este disponibilă pentru dispozitivele Apple cu jailbreak
AntRec înregistrează la înaltă calitate și clar pe orice dispozitiv Apple

AntRec este o aplicație de înregistrare ecran disponibilă pe Cydia pentru dispozitivele Apple cu jailbreak. Aceasta înregistrează ecranul la o rată mare a cadrelor și salvează înregistrarea în format MOV, atât audio, cât și video. AntRec vă permite, de asemenea, să partajați înregistrarea live direct pe Twitch. Aceste caracteristici fac din AntRec o aplicație de înregistrare a ecranului ideală pentru gameri, vloggeri și oricine dorește să împărtășească activitatea care are loc pe ecranul telefonului cu alte persoane. Datorită ratei ridicate a cadrelor, AntRec ajută la realizarea de înregistrări de înaltă calitate și clare. Iar cu posibilitatea de a partaja înregistrări live pe Twitch, AntRec facilitează conectarea cu alții și prezentarea înregistrărilor de pe ecran în timp real. Fie că sunteți un gamer, un vlogger sau pur și simplu cineva care dorește să înregistreze ecranul telefonului, AntRec este aplicația de înregistrare foarte bună.

AirShou

AirShou, aplicație lansată în anul 2017
AirShou este simplu de utilizat. Pur și simplu lansați aplicația și începeți să înregistrați

AirShou este o aplicație de înregistrare a ecranului care vă permite să vă înregistrați ecranul la o calitate înaltă, până la 720P/1080P la 60FPS. De asemenea, dispune de înregistrare audio de înaltă calitate prin intermediul microfonului, ceea ce o face un instrument excelent pentru crearea de tutoriale sau pentru înregistrarea gameplay-urilor. Una dintre cele mai bune caracteristici ale AirShou este că este foarte ușor de utilizat, pur și simplu lansați aplicația și începeți să înregistrați. Nu este nevoie să vă chinuiți cu setările sau configurațiile, doar începeți să înregistrați și când ați terminat, apăsați stop și înregistrarea ecranului va fi salvată.

Interfața sa este intuitivă și ușor de utilizat. Când lansați aplicația, aveți două opțiuni: înregistrați ecranul sau începeți un stream. De asemenea, puteți configura orientarea ecranului și calitatea videoclipului înainte de a începe. Această aplicație se concentrează în principal pe streamingul de jocuri, așa că este perfectă pentru jucătorii care doresc să împărtășească meciul lor cu alții. Și pentru că este disponibilă în mai multe limbi, chiar și cei care nu vorbesc limba engleză o pot folosi cu ușurință.

Apowersoft Screen Recorder

Apowersoft Screen Recorder vă permite să realizați o înregistrare a ecranului la 1440p
Apowersoft Screen Recorder oferă opțiunea de a controla înregistrarea prin gesturi tactile

Apowersoft Screen Recorder este una dintre puținele aplicații de înregistrare a ecranului care vă permite să realizați o înregistrare a ecranului la 1440p. De fapt, cea mai mică rezoluție pe care o oferă este de 360p în comparație cu 240p, care este oferită de majoritatea celorlalte aplicații de înregistrare a ecranului. Cu Apowersoft Screen Recorder, puteți alege o rată de biți de la 1 Mbps la 12 Mbps și o rată de cadre de la 24 FPS la 60 FPS. Apowersoft Screen Recorder oferă, de asemenea, un programator de înregistrare a ecranului și un instrument cu funcții suplimentare. Programarea înregistrării ecranului vă permite să vă înregistrați ecranul la un moment ulterior sau în mod regulat iar instrumentul cu funcții vă pune la dispoziție o libertate și o eficiență ridicată de a vă înregistra ecranul așa cum doriți.

Aplicația are o interfață simplă și este ușaoră de utilizat. Înregistrările pot primi un nume de prefix în setările aplicației pentru a fi mai ușor de localizat în memoria telefonului. Pentru a reduce la minimum dezordinea din înregistrările video, puteți, de asemenea, să modificați dimensiunea pictogramei plutitoare. Aplicația vă permite, de altfel, să capturați gesturi tactile, ceea ce crește ușurința prin care poate fi controlată înregistrarea. Acestea fiind spuse, înregistrarea ecranului cu Apowersoft este foarte utilă și merită descărcat.

Screen Recorder V

Aplicația Screen Recorder V a fost lansată în anul 2018
Screen Recorder V este cea mai bună aplicație de înregistrat ecranul pentru iOS și iPadOS

Screen Recorder V este o aplicație de înregistrare ecran populară, cu milioane de instalări. Aplicația vă permite să vă înregistrați ecranul cu o rezoluție care poate varia de la 240p la 2K, o rată de biți de la 2 Mbps la 15 Mbps și o rată de cadre de la 24 FPS la 60 FPS. De asemenea, aplicația dispune de o serie de funcții care vă permit să vă personalizați înregistrările, cum ar fi posibilitatea de a înregistra audio de la microfon, de a activa gesturile de control și de a afișa un cronometru cu numărătoare inversă înainte de a începe înregistrarea. În plus, Screen Recorder V are și un editor video încorporat care vă permite să tăiați, să decupați și să adăugați text la înregistrări.

Cu suport pentru înregistrări 1080p și 2K, este perfectă pentru capturarea de clipuri video de înaltă calitate. În plus, puteți adăuga o numărătoare inversă înainte de a începe înregistrarea ecranului, ceea ce este util dacă doriți să fiți sigur că sunteți pregătit. Și, bineînțeles, poate înregistra atât sunetul extern, cât și cel intern, ceea ce este excelent dacă doriți să capturați sunetul jocului sau alt sunet de pe dispozitiv. Prin urmare, Screen Recorder V este o opțiune excelentă pentru oricine caută o aplicație de înregistrare ecran de înaltă calitate.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.