Free cookie consent management tool by TermsFeed

AdDuplex a distribuit noi informații despre ecosistemul Windows. Compania a analizat 60.000 de computere care rulează Windows 10 și Windows 11 pentru rezultate. Statisticile actualizate de distribuție a versiunilor arată că 16,5% dintre computere au Windows 11 instalat.

Conform datelor publicate, versiunea stabilă a sistemului de operare este instalată pe 16,1% dintre dispozitive, iar versiunile oferite membrilor Windows Insider sunt instalate pe 0,4%. Windows 11 aproape și-a dublat cota din noiembrie, în timp ce rata de utilizare a lui Windows 10 21H2 este mai mult decat tripla comparativ cu aceeași perioada, ajungând la 12,1%.

Rata de utilizare a lui Windows 11 a depășit 16%

Cea mai populară versiune Windows 10 21H1

În prezent, Windows 10 21H1 este cea mai populară versiune, folosită pe 28,6% dintre computere. Windows 10 20H2 este ușor în urma liderului cu o cotă de 26,3%. Potrivit AdDuplex, popularitatea lui Windows 10 va rămâne ridicată pentru o lungă perioadă de timp, deoarece multe computere nu îndeplinesc cerințele de sistem pentru Windows 11.

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.