Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a venit cu o nouă inovație pentru Windows 11. Compania a extins suportul oficial pentru peste 1.000 de aplicații Android pe toate dispozitivele care au această versiune de Windows. Toți utilizatorii se pot bucura acum de aplicații din cunoscutul sistem de operare, direct pe PC. Computerele cu Windows 11 pot rula acum câteva aplicații Android.

Computerele cu Windows 11 pot rula acum câteva aplicații Android

Până la această actualizare, suportul pentru aplicații Android era o funcție exclusivă beta pentru Windows 11 Insiders. Acum, oricine poate descărca și instala aplicații – cel puțin pe cele din noua versiune Amazon Appstore Preview. Modalitatea aceasta urmărește sincronizarea smartphone-ului cu computerul. Totuși, nu toate aplicațiile vor putea fi descărcate pe computer. Amazon Appstore este încă în testare și doar câteva aplicații sunt acceptate.

Amazon app store sign in
Previzualizare Amazon Appstore

Windows 11 folosește Amazon Appstore și nu Magazin Play pentru aplicațiile de pe Android. Din acest motiv, orice aplicație sau orice achiziție pe care o efectuezi, va fi legată de contul Amazon și nu de contul Google. După cum bine știm, cele mai multe dispozitive Android folosesc conturi Google.

Posibilitatea de a descărca peste 1.000 de aplicații și jocuri

Deși nu toate sunt accesibile, numărul de aplicații ce pot fi folosite pe Windows 11 este destul de mare. Sunt o mulțime de jocuri și aplicații pe care le poți utiliza din computerul tău, fiind anterior testate și confirmate că funcționează. Rularea aplicațiilor a fost testată și confirmată pentru computerele care folosesc hardware Intel sau AMD. Pe viitor, compania a anunțat că va adăuga mai multe.

Descărcarea aplicațiilor pe Windows 11 nu are o singură modalitate de instalare. Amazon Appstore nu este singura cale prin care poți obține aplicațiile dorite. Computerele cu Windows 11 pot rula acum câteva aplicații Android prin APK-uri, BlueStacks sau alt software. Acestea sunt metode alternative ce permit instalarea aplicațiilor și jocurilor care nu sunt acceptate oficial. Totuși, poți opta pentru descărcarea lor prin intermediul Amazon Appstore, pentru a te asigura că acestea funcționează corect.

Până acum, Windows 11 nu permitea instalarea acestor aplicații sau cu atât mai mult, sincronizarea cu telefonul. Odată cu noua actualizare, lucrurile se pot face la fel ca și la ceasurile inteligente.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.