Free cookie consent management tool by TermsFeed

Visezi la o vacanță luxoasă? Probabil te-ai întrebat unde își petrec momentele de relaxare oamenii bogați. De cele mai multe ori, nu alături de persoanele de rând, însă o companie, Life at Sea Cruises, a lansat recent o croazieră la un preț relativ accesibil. Poți lasa totul în urmă pentru un an, doi sau chiar trei și să pornești la drum în aventura vieții tale. Costul pentru o asemenea vacanță pornește de la 30.000 de dolari pe an de persoană, conform CNN. Pare un vis pentru oricare dintre noi să petrecem măcar o zi acolo..

Când are loc croaziera și care sunt planurile?

Pe 1 noiembrie 2023 nava MV Gemini pleacă din Istanbul, deci încă mai ai timp să îți faci rezervare, dar și pentru a strânge banii necesari, care nu sunt puțini.

Compania, cu o istorie de 30 de ani în industria de croazieră, a anunțat deja că are ca scop oprirea în 375 de porturi din întreaga lume în cei trei ani, vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente.

Nava va parcurge peste 130.000 de mile pe parcursul celor trei ani, cuprinzând obiective importante, precum statuia lui Iisus din Rio de Janeiro, Taj Mahal din India, Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu sau Marele Zid Chinezesc. De asemenea, se vor organiza excursii către 103 insule tropicale. Dacă te gândești că nu ai timp să te bucuri de toate aceste minuni ale lumii, află că dintre cele 375 de porturi, în 208 se vor face opriri pe timpul nopții.

Odată ce pornești în croazieră, multe sărbători le vei petrece cu stil. Crăciunul va fi în Brazilia, iar Anul Nou în Argentina. Nava va face o buclă în jurul Americii de Sud, va trece pe lângă Antarctica, va ajunge în jurul Caraibelor, pe ambele coaste ale Americii Centrale, apoi va urca pe coasta de vest a Americii de Nord, traversând spre Hawaii.  

De asemenea, calatoriile din Asia includ Japonia (12 opriri), Coreea de Sud (inclusiv insula Jeju) și China. Nu lipsește Asia de Sud-Est, de la Bali, Da Nang în Vietnam și coasta cambodgiană până la Bangkok, Singapore și Kuala Lumpur. Urmează Australia, Nouă Zeelandă și Pacificul de Sud. Vei călători și în jurul Indiei și Sri Lanka, apoi va ajunge în Maldive și Seychelles înainte de a traversa vestul spre Africa, atingând continentul la Zanzibar și apoi coborând spre Cape Town și pe coasta de vest a Africii, inclusiv spre vest, spre insulele St. Helena, Canare și Madeira. Vei naviga inclusiv în jurul Mediteranei și Europei de Nord.

Nava MV Gemini promite lux și răsfăț

vacanta de lux - croaziera MV Gemini
Loc de relaxare pe MV Gemini. Sursa: CNN

MV Gemini este dotată cu 400 de cabine, cu spațiu pentru până la 1.074 de pasageri. Aici, te vei bucura de restaurante, locuri pentru divertisment, facilități de lucru la distanță, dar și multe alte beneficii. Totodată, compania promite un centru de afaceri la scară mare, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge pentru a savura o cafea. Partea bună este că accesul va fi gratuit. Să nu uităm, pe navă va exista un spital nonstop, cu asistență gratuită.

Pentru mai multă relaxare, pe navă există o terasă și o piscină, un centru de wellness, un auditoriu și multe opțiuni de luat masa. Nu lipsesc dansul și muzica, o sală de sport sau un salon.

“Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de facilitățile potrivite și de funcționalitatea pentru a-și îndeplini sarcinile. „Nu există nicio altă croazieră care să ofere acest tip de flexibilitate clienților”, sunt spusele lui Mikael Petterson, directorul general al Life at Sea Cruises.

Croaziera cu piscina si terasa
Terasa, Piscina MV Gemeni. Sursa. CNN

Croazieră este una dintre cele mai bune modalități de a descoperi aproape zilnic destinații diferite, într-o singură călătorie. O croazieră îți oferă vederi ale oceanului infinit, care pot deveni și mai spectaculoase odată cu momentul în care soarele apune. Din momentul în care te-ai îmbarcat, nu trebuie să te mai gândești la mijloacele de transport. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de varietatea activităților și facilităților disponibile pe nava de croazieră MV Gemini.

Share.
Avatar of Ingrid

Bună! Sunt pasioanată de călătorii, filme și tot ce este nou. Sper ca articolele scrise să fie placul vostru.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.