Free cookie consent management tool by TermsFeed

În ultimii ani, emojiurile au devenit un mod de comunicare din ce în ce mai popular. Fie că sunt folosite pentru a exprima o stare de spirit sau doar pentru a da startul unei conversații, aceste mici imagini au luat cu asalt lumea online. În timp ce unele emoji sunt mai generaliste, cum ar fi fețe zâmbitoare sau triste, altele sunt mai specifice, cum ar fi un emoji cu sushi sau avocado. Pe lângă utilizarea lor pe scară largă, emoji au fost, de asemenea, subiectul unor studii academice intense. Lingviștii au analizat istoria acestora, modul în care sunt folosite, iar psihologii au explorat emoțiile pe care le exprimă.

Indiferent dacă folosiți un Android sau un iPhone, este clar că emojiurile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm unii cu alții. În multe feluri, ele oferă un nivel de comunicare care depășesc cuvintele. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că telefoanele sunt dispozitivele care utilizează cel mai des emojiurile. Cu o gamă atât de largă de opțiuni disponibile, există câte un emoji pentru fiecare situație. Iar cum noi emojiuri sunt adăugate în mod regulat, există întotdeauna ceva nou care să poată fi folosit. Așadar, fie că le inserați un emoji într-o discuție pentru a ține legătura cu prietenii sau doar pentru a adăuga puțină personalitate mesajelor, este clar că emojiurile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm online. Pe această cale, în articolul de față am realizat o listă completă cu recomandări de emoji iPhone. Astfel, dacă sunteți în căutare celor mai bune emoji iPhone, ați ajuns în loc potrivit. Să începem!

Emoji Me Sticker Maker

Emoji Me Sticker Maker, aplicație dezvoltată de Focused Apps LLC
Emoji Me Sticker Maker vă permite să vă puteți personaliza emoji-ul folosind peste 100 de animații

Emoji Me Animated Faces este o aplicație grozavă pentru toți cei cărora le place să folosească emoticoane în conversațiile lor. Aplicația oferă mai mult de 1 trilion de combinații de emoji animate, ceea ce înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără opțiuni. De asemenea, vă puteți personaliza emoji-ul folosind peste 100 de animații, astfel încât să găsiți întotdeauna modul perfect de a vă exprima. Și pentru că aplicația funcționează cu toate aplicațiile de mesagerie importante, vă puteți împărtăși creațiile de emojiuri cu prietenii, indiferent unde se află aceștia. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități simple și distractive de a adăuga personalitate conversațiilor dumneavoastră, Emoji Me este aplicația perfectă pentru dumneavoastră.

Bitmoji

Bitmoji, aplicație dezvoltată de Biestrips
Cu Bitmoji Puteți crea expresii animate și avatare care să vă reflecte personalitatea

Bitmoji este o aplicație pentru emoji foarte iubită și utilizată. Ceea ce o face atât de populară este gama sa largă de opțiuni personalizabile. Puteți crea expresii animate și avatare care să vă reflecte perfect starea de spirit și personalitatea. Și cu o varietate de ținute din care puteți alege, vă puteți face Bitmoji-ul și mai elegant și mai expresiv. Fie că trimiteți un mesaj jucăuș unui prieten sau transmiteți ceva emoționant, Bitmoji are emoji-ul perfect pentru fiecare ocazie. Așa că de ce să nu descărcați aplicația și să începeți să vă creați propriile emoji pentru iPhone chiar acum?

Emoji>

Emoji>
Emoji> oferă o gamă largă de emoji pentru iPhone

Emoji> este una dintre cele mai populare aplicații pentru tastatură disponibile, și asta pentru un motiv întemeiat. Aplicația oferă o gamă largă de emoji iPhone, stickere și recompense care pot fi deblocate, ceea ce o face o alegere excelentă pentru oricine caută o aplicație de tastatură completă. Cea mai recentă versiune a aplicației introduce, de asemenea, noi emoji-uri în text, ceea ce face și mai ușor să vă exprimați prin text. Fie că sunteți în căutarea unei modalități simple de a adăuga un pic de fler textelor dvs. sau că aveți nevoie de o aplicație de tastatură robustă cu toate facilitățile, Emoji> este o opțiune excelentă.

Moji Maker | Emoji & Avatar

Moji Maker, aplicație produsă de AppMoji, Inc.
Moji Maker oferă o gamă largă de emoji și chiar vă permite să redimensionați, să tăiați sau chiar să schimbați culoarea emoji-urilor

Aplicația Moji Maker pentru iPhone și iPad este o modalitate excelentă de a naviga printre desenele asortate, inclusiv fețe zâmbitoare care fac dab, animale, extratereștri și multe altele! De asemenea, ai la dispoziție o serie de opțiuni de personalizare a părților corpului, de la păr la măști. Numeroasele opțiuni încorporate vă permit să profitați la maximum de emoji iPhone într-o interfață de utilizator precis concepută și prietenoasă. Aplicația oferă, de asemenea, un instrument de editare care vă permite să redimensionați, să tăiați sau chiar să schimbați culoarea emoji-urilor. De asemenea, puteți utiliza tastatura încorporată pentru a tasta mesaje cu emoji-urile preferate.

Emoji Free – Emoticons Art and Cool Fonts Keyboard

Emoji Free – Emoticons Art
Cu Emoji Free puteți folosi emoticoane și emoji oriunde

Emoji Free este o aplicație grozavă pentru toți cei cărora le place să folosească emoticoane și emoji în conversațiile text. Aplicația găzduiește un număr mare de imagini de desene animate noi și bine concepute, precum și o selecție de emoji iPhone animate atrăgătoare și pictograme grafice smiley. Derulând lista de pictograme disponibile, veți găsi o mare varietate de opțiuni, inclusiv iepuri, pisici, animale de companie, fețe lungi, broaște țestoase, rațe de cauciuc și multe altele. Și cel mai bun lucru este că puteți folosi toate aceste emoticoane și emoji oriunde puteți scrie! Așadar, fie că discutați cu prietenii pe platforma dvs. preferată de socializare sau trimiteți un mesaj text rapid, Emoji Free vă va ajuta să adăugați un plus de personalitate comunicării dvs.

Emoji Keyboard by Line

Emoji Keyboard , aplicație dezvoltată de LINE Corporation
Emoji Keyboard by Line oferă peste 3000 de emoji și stickere

Dacă v-ați plictisit să folosiți aceeași tastatură emoji veche pe telefon, atunci este timpul să treceți la Emoji Keyboard by Line. Cu peste 3000 de emoji și stickere, Line oferă o gamă mult mai largă de expresii pe care le puteți folosi în timpul mesageriei. Puteți alege dintr-o varietate de caractere sau chiar să vă partajați propriile fotografii și videoclipuri ca stickere. Aplicația oferă, de asemenea, o gamă largă de pachete de stickere tematice, pe care le puteți folosi pentru a adăuga o notă de personalitate mesajelor dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unui nou mod de a vă exprima sau pur și simplu doriți să adăugați puțină distracție mesajelor dumneavoastră, Line merită cu siguranță să o verificați.

Memoji

Memoji
Memoji adaugă expresii faciale și mișcări emojiurilor dvs. preferate

Memoji reprezintă un mod distractiv și unic de a comunica cu prietenii și familia. Cu ajutorul camerei TrueDepth de pe iPhone, puteți crea un Memoji care să arate exact ca dumneavoastră. Cu o mulțime de coafuri, forme ale capului, piercing-uri și alte opțiuni, este o modalitate interesantă de a vă face propriul emoji să prindă viață. De asemenea, puteți utiliza Memoji pentru a crea versiuni animate ale emoji-urilor dvs. preferate. Adăugând expresii faciale și mișcări, puteți da viață emoji-ului dvs. într-un mod cu totul nou. Fie că trimiteți o caracatiță cântătoare sau propria creație personalizată, Memoji reprezintă un mod distractiv și creativ de a comunica.

Mirror: My Emoji Sticker Maker

Mirror: My Emoji Sticker Maker, aplicație dezvoltată de Mirror AI
Cu Mirror: My Emoji Sticker Maker puteți crea emoji personalizate după bunul plac

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de făcut emoji iPhone, Mirror Emoji Face Maker este o opțiune excelentă. Cu această aplicație, puteți crea emoji personalizate, puteți face selfie-uri sau puteți folosi fotografii din galerie și le puteți partaja pe orice platformă, cum ar fi iMessage, Facebook, Instagram și altele. Tastatura avansată Mirror Keyboard oferă sugestii precise ale fețelor emoji personale în timp ce tastați, astfel încât să puteți găsi și utiliza cu ușurință emoji-ul dorit. În plus, aplicația include o varietate de fețe emoji din care puteți alege, astfel încât să o găsiți pe cea perfectă pentru orice situație.

5000+ Emoji

5000+ Emoji, aplicație dezvoltată de ONE App Essentials
5000+ Emoji oferă peste 5000 de emojiuri pentru iPhone

Cu peste 5000 de emoji disponibile, această aplicație emoji pentru iPhone este perfectă pentru a adăuga puțină personalitate mesajelor. Cu o mare varietate de emoji din care puteți alege, puteți găsi emoji-ul perfect pentru a vă exprima. Fie că sunteți în căutarea unui emoji amuzant pentru a vă face prietenii să râdă sau a unui emoji cu inimă pentru a le arăta celor dragi cât de mult vă pasă, această aplicație vă acoperă toate nevoile. Cu milioane de descărcări și peste 50 de mii de recenzii, această aplicație emoji este una dintre cele mai populare aplicații pentru iPhone.

Stickmoji Stickers Animations

Stickmoji Stickers Animations, aplicație dezvoltată de Donald Nguyen
Stickmoji Stickers Animations îți oferă emojiuri personalizate animate care vă poate ajuta să vă exprimați cu ușurință starea de spirit

Puține aplicații reușesc să iasă cu adevărat în evidență. Stickmoji Stickers Animations este o aplicație care face exact acest lucru. În loc să se concentreze pe crearea de emoji personalizate, Stickmoji se concentrează pe furnizarea unei game largi de animații pe care le puteți folosi pentru a comunica cu prietenii dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unui emoji de petrecere, a unui emoji de plâns sau doar a unui simplu emoji care să vă exprime starea de spirit actuală, Stickmoji este soluția. De asemenea, aplicația dispune de o tastatură încorporată, ceea ce facilitează accesul rapid la animațiile emoji preferate fără a fi nevoie să părăsiți aplicația curentă.

Kika keyboard

Kika keyboard, aplicație oferită pentru Apple de Cheese Mobile, Inc.
Kika keyboard are peste 8000 de teme atrăgătoare, oferind o multitudine de opțiuni de personalizare

Kika Keyboard este una dintre cele mai bune aplicații emoji pentru iPhone. Ceea ce este interesant la această aplicație este că funcționează perfect cu diverse aplicații populare precum WhatsApp, Instagram, Snapchat etc. Astfel, puteți utiliza mai multe emoji pentru a vă îmbunătăți comunicarea cu cei apropiați. Cu peste 8000 de teme atrăgătoare, oferă o multitudine de opțiuni de personalizare. Puteți schimba culoarea tastaturii, stilul fontului, stilul emoji și multe altele. Astfel, per total, Kika Keyboard este o opțiune excelentă pentru cei care caută o aplicație de tastatură personalizabilă cu suport pentru emoji.

RainbowKey

RainbowKey, aplicație dezvoltată de ONE App Essentials
RainbowKey oferă un număr impresionant de 5000 de emoji, stickere și fonturi

După cum știe orice iubitor de emoji, nimic nu se compară cu a avea o selecție largă de emoji din care să alegi. Aici intervine RainbowKey, care oferă un număr impresionant de 5000 de emoji, stickere și fonturi. Fie că sunteți în căutarea unui emoji specific pentru a vă exprima sentimentele sau pur și simplu doriți să navigați printr-o gamă imensă de opțiuni, RainbowKey vă ajută. Iar dacă doriți să adăugați o notă personală tastaturii, aplicația oferă, de asemenea, opțiuni de tastatură personalizabile. Așadar, fie că sunteți un pasionat de emoji sau pur și simplu doriți să adăugați personalitate dispozitivului dumneavoastră, merită să instalați RainbowKey.

SwiftKey Keyboard + Emoji

SwiftKey este o tastatură inteligentă
SwiftKey nu este doar o tastatură, ci oferă și o gamă largă de emojiuri

Una dintre cele mai bune aplicații de tastatură și emoji disponibile pentru iPhone este SwiftKey. Această aplicație vine preîncărcată cu sute de emoticoane pe care le puteți folosi în mesajele de zi cu zi. În plus, SwiftKey oferă funcții unice, cum ar fi tastarea în flux și sugestii uluitoare. Flow-typing vă permite să tastați fără să ridicați degetul de pe tastatură, iar funcția de sugestii vă oferă sugestii de cuvinte și fraze pe măsură ce tastați. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, SwiftKey are, de asemenea, un vast dicționar generat de utilizatori.

Kaomoji

Kaomoji, emoticoane japoneze
Kaomoji vă oferă mii de caractere text interesante pentru a fi folosite în conversații

În timp ce emoji sunt de ani de zile un element de bază al mesajelor text, mulți oameni sunt surprinși să afle că există o cu totul altă lume de emoji japoneze cunoscute sub numele de kaomoji. Kaomoji sunt adesea mai complexe decât emoji și pot fi folosite pentru a exprima o gamă largă de emoții. Cu ajutorul aplicației Kaomoji, puteți copia și lipi cu ușurință aceste kaomoji în conversațiile dumneavoastră. Aplicația conține mii de kaomoji, așa că veți găsi cu siguranță unul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Și cel mai bun lucru este că aplicația este disponibilă gratuit pe iPhone. Așadar, data viitoare când vă simțiți ( ̄▽ ̄)ノ (fericit), de ce nu încercați să trimiteți un kaomoji în loc de un emoji?

Big Emoji

Big Emoji, aplicație dezvoltată de Focused Apps LLC
Big Emoji oferă atât emojiuri cât și stickere interesante într-o colecție surprinzătoare de 5000 variații

Big Emoji este o aplicație emoji excelentă pentru utilizatorii de iPhone care doresc să aibă la dispoziție o selecție largă de emoji-uri din care să aleagă. Aplicația are peste 5000 de emoji, inclusiv stickere, emoji amuzante și minunatele emoji de Crăciun. Pe lângă emoji, aplicația are și pachete de stickere pe care le puteți folosi pentru a vă exprima sentimentele. Fie că trimiteți un mesaj text, un e-mail sau chiar o postare pe rețelele de socializare, Big Emoji vă va face comunicarea mai distractivă și mai interesantă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de top pentru iPhone cu emoji care să le aibă pe toate, Big Emoji este cea potrivită.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.