Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kylian Mbappe este unul dintre cele mai mari nume din fotbal în acest moment și nu este o surpriză faptul că va fi vedeta de pe coperta pentru FIFA 23 ediția standard. Atacantul în vârstă de 23 de ani a realizat deja multe în tânăra sa carieră, câștigând mai multe titluri de campion și marcând peste 100 de goluri pentru Paris Saint-Germain. De asemenea, a fost un membru cheie al echipei naționale a Franței care a câștigat Cupa Mondială din 2018 și a fost recent prezentat într-un serial Netflix despre viața sa.

Versiunea în care apare Sam Kerr, jucătoare la Chelsea și la echipa națională feminină australiană, va fi lansată în Australia și Noua Zeelandă și va putea fi achiziționată în exclusivitate în întreaga lume de pe Amazon. Mbappé va fi coperta ediției standard în celelalte regiuni ale lumii. Odată cu adăugarea lui Kerr, atleta devine prima femeie care apare pe coperta unei francize de jocuri EA. În cazul sportivului de la PSG, este pentru a treia oară când Kylian este coperta jocului, lucru fără precedent în franciză. Între timp, EA a anunțat că Mbappe și Kerr vor apărea pe coperta ediției FIFA 23 Ultimate Edition. Așadar, dacă veți cumpăra ediția mai scumpă a jocului oriunde în lume, îi veți avea atât pe Mbappe, cât și pe Kerr pe copertă, mai degrabă decât doar pe unul sau pe celălalt în ediția obișnuită.

FIFA 23 - Kylian Mbappe și Sam Kerr
Coperta Ultimate Edition a FIFA 23

Sam Kerr s-a născut în East Fremantle la 10 septembrie 1993. Este o fotbalistă australiană de origine indiană și engleză, atacantă la Chelsea și la echipa națională a Australiei, al cărei căpitan este și cel mai bun marcator din istorie, cu 59 de goluri, reușită care i-a permis să depășească precedentul record al lui Tim Cahill, de 50 de goluri. Prezența ei pe coperta ediției Ultimate Edition a FIFA 23 simbolizează dorința EA de a egaliza fotbalul masculin și feminin în cadrul jocului său, acordând aceeași demnitate ambelor moduri de a înțelege fotbalul.

Kylian Mbappé, pe de altă parte, a fost o figură obișnuită pe coperțile jocului de fotbal al celor de la EA. Kylian Mbappé, născut la Bondy la 20 decembrie 1998, în ciuda vârstei sale fragede, este deja unul dintre cei mai puternici și mai apreciați sportivi din lume. Este membru al echipei Paris Saint-Germain și al echipei naționale a Franței și a ajutat Franța să câștige Cupa Mondială în 2018. „Kylian Mbappé este unul dintre cei mai electrizanți jucători din lume”, potrivit EA Sports, motiv pentru care a fost ales pentru a doua oară ca sportiv de copertă. „Împărtășim valori similare și avem o relație puternică. Ca să nu mai vorbim de faptul că joacă pentru Franța, care își va apăra titlul de campioană mondială în anul Cupei Mondiale.”

De la începutul său în 1993, franciza de jocuri video FIFA a fost una dintre cele mai populare și de succes din lume. De-a lungul anilor, jocurile sale au devenit din ce în ce mai realiste, oferind fanilor o experiență autentică care le permite să se simtă ca și cum ar fi la conducerea unora dintre cele mai mari cluburi și ligi din fotbalul mondial. Odată cu lansarea FIFA 23, care se apropie, fanii așteaptă cu nerăbdare șansa de a pune mâna pe cea mai recentă ediție a jocului. Trailerul pentru FIFA 23 va fi lansat (astăzi) pe 20 iulie, la ora locală 19:00, oferind o primă privire asupra a ceea ce promite să fie cel mai inovator și autentic joc FIFA de până acum.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.