Free cookie consent management tool by TermsFeed

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din România și Europa de Est – va avea loc pe 4-5 Noiembrie, la Sala Mare a Teatrului Național București.

Organizatorii au anunțat primii speakeri internaționali confirmați, iar înscrierile la eveniment au început cu o ofertă specială de preț valabilă până pe 2 septembrie 2019, care aduce doritorilor un discount de minimum 90 EUR/persoană. Prețul unui bilet de acces pornește de la 79 EUR + TVA.

Detalii complete poți găsi pe gpec.ro.

Ryan Holiday, pentru prima dată în România, la GPeC SUMMIT

Ryan Holiday este unul dintre cei mai cunoscuți autori contemporani la nivel internațional, marketer și antreprenor care a transformat principiile și înțelepciunea filosofiei Stoice în strategii de marketing revoluționare.

Până la vârsta de doar 31 de ani, cărțile lui se vânduseră deja în aproape 2 milioane de exemplare în întreaga lume și au influențat modul de gândire și strategia giganților internetului precum Google, Microsoft și Twitter, dar și al unora dintre senatorii americani ori leaderi militari și chiar al echipelor sportive câștigătoare ale Super-Bowl, precum New England Patriots.

Ryan Holiday este autorul bestseller-urilor Trust Me, I’m Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way și Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts.

Ultimul său titlu, Conspiracy, stă deja la baza unui film aflat la acest moment în producție. Următoarea sa carte, Stillness is The Key, va apărea în octombrie anul acesta, cu doar câteva săptămâni înainte de GPeC SUMMIT.

Ryan Holiday
Ryan Holiday

Potrivit organizatorilor, Ryan Holiday va susține un keynote speech de 60 de minute, va avea o sesiune dedicată de Q&A, precum și o sesiune de autografe și poze cu fanii în cadrul GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie.

Unii dintre cei mai buni speakeri din lume vor urca pe scena evenimentului

Potrivit organizatorilor, ediția de anul acesta a GPeC SUMMIT vine cu cel mai bun lineup de speakeri din cei 14 ani de tradiție ai evenimentului.

“Suntem entuziasmați să aducem în fața comunității online din România unii dintre cei mai buni specialiști în E-Commerce și Digital Marketing din întreaga lume – speakeri excepționali care sunt, de regulă, cap de afiș al marilor conferințe internaționale de profil”

– Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.
Speakeri GPeC Summit 2019
Speakeri GPeC Summit 2019

Pe lângă Ryan Holiday, organizatorii au mai anunțat – pentru început – alți 3 speakeri care vor urca pe scena GPeC:

  • Vitaly Friedman – Co-fondatorul și Redactorul Șef al cunoscutei publicații Smashing Magazine, expert în UI Design și User Experience.
  • Andy Crestodina – Co-Founder & Chief Marketing Officer Orbit Media, expert în Content Strategy, Search Engine Optimization, Influencer Marketing, Conversion și Analytics. Andy Crestodina a fost numit de Forbes drept Top 10 Online Marketing Experts to Watch și este autorul cărții Content Chemistry: The Illustrated Handbook for Content Marketing.
  • Els Aerts – Co-Fondatoarea AGConsult (agenție belgiană de Usability și Optimizarea Conversiilor), expert în User Research, cu peste 3.500 de teste UX la activ pentru companii precum AtlasCopco, Orange, Daikin sau Bridgestone.

“Surprizele plăcute nu se opresc aici și urmează să anunțăm și alți speakeri internaționali legendari, cărora li se vor alătura cei mai buni specialiști din România. Vor fi două zile memorabile pentru comunitatea de E-Commerce și Marketing Online”

– spune Andrei Radu.

GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie, pe scurt

  • 2 zile de Conferință E-Commerce și Digital Marketing hands-on cu unii dintre cei mai cunoscuți experți internaționali și români
  • Hot Topics dezbătute în cadrul Conferinței: Content Marketing, User Experience, User Research, Marketing Strategy, Conversion Optimization, Growth Hacking, Customer Centricity
  • 2 zile de GPeC Expo în paralel cu Conferința: 35+ top furnizori de servicii E-Commerce și Digital Marketing –> networking, leads și parteneriate win-win
  • Gala Premiilor eCommerce 5 Noiembrie: festivitatea de decernare a premiilor în Comerțul Online Românesc, ediția a XIV-a, găzduită de Andi Moisescu – eveniment exclusivist cu 450+ invitați din rândul celor mai importante companii de e-commerce
  • Networking la superlativ cu elita pieței de Digital: 1.600+ participanți C-level din România și Europa Centrală și de Est așteptați la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
  • Cadru exclusivist: ambele zile de eveniment se desfășoară la Sala Mare a Teatrului Național București, la kilometrul zero al Capitalei

Înscrierile au început cu cel mai mic preț prin Oferta GPeC Community, valabilă până pe 2 septembrie

Înscrierile la GPeC SUMMIT se pot face completând formularul online de pe site-ul evenimentului.

Până pe 2 septembrie, ora 23:59, este valabilă Oferta GPeC Community care aduce cel mai mic preț pentru biletele de acces pornind de la doar 79 EUR + TVA/persoană , cu un discount de 99 de euro față de prețul standard.

Oferta GPeC Community este valabilă pentru primele 100 de bilete și poate fi epuizată înainte de 2 septembrie, în funcție de numărul de solicitări primite.

Detalii complete despre GPeC SUMMIT și înscrieri poți găsi pe gpec.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.