Free cookie consent management tool by TermsFeed

Regizat de Christopher Nolan, filmul Oppenheimer reprezintă o dramă biografică. Acesta pune personajul principal într -un rol vital, împreună cu echipa sa de oameni de știință, în dezvoltarea primei bombe atomice din lume. Inspirat de biografia American Prometheus din 2005, scrisă de Kai Bird și Martin J. Sherwin, filmul prezintă câteva dintre cele mai mari nume din industria cinematografică de la Hollywood, printre care Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh și Rami Malek. În afara interpretărilor impresionante ale distribuției, ceea ce ține spectatorii captivați de film este povestea incitantă și regia impresionantă.

Ce se întâmplă în Oppenheimer?

Desfășurat în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, povestea urmărește viața savantului și fizicianului american, J. Robert Oppenheimer, care lucrează împreună cu o echipă de oameni de știință pentru a dezvolta primele arme nucleare, în cadrul Proiectului Manhattan. De la conceperea ideii de a crea prima bombă atomică din lume, la dezvoltarea ei într-o zonă izolată și până la detonarea care a marcat intrarea în Era Atomică, publicul primește o imagine detaliată a întregului proces.

Când apare Oppenheimer pe Netflix?

Producătorii filmului Oppenheimer au anunțat faptul că acesta va rămâne o experiență exclusivă în cinematografe pentru cel puțin 100 de zile, stabilind un record în industria filmului. Acest demers are ca scop să maximizeze încasările de la box-office și să ofere oportunitatea publicului de a se bucura de film într-un mod unic și captivant.

Pe de altă parte, fanii sunt nerăbdători să vadă filmul pe Netflix. Cu toate că platforma oferă o vastă colecție de filme și seriale TV, Oppenheimer nu se află în catalogul lor și nici nu se va afla, cel puțin în viitorul apropiat. Conform informațiilor recente, publicul se așteaptă ca ecranizarea să apară pe Netflix abia în anul 2027, iar șansele ca acesta să fie digitalizat înainte de septembrie 2023 sunt puține. Cu toate acestea, pe platformă există alte filme care v-ar putea interesa și care se leagă de tema filmului Oppenheimer, precum The Bombardment.

Când apare Oppenheimer pe HBO Max?

Filmul Oppenheimer a fost lansat de curând în cinematografe, deci nu este o surpriză faptul că încă nu se află pe platformele online de streaming. Totuși, pe această platformă există posibilitatea ca Oppenheimer să nu apară niciodată, deoarece nu este un film Warner Bros. Astfel, pentru că ecranizarea nu face parte din impresionantul catalog de filme de pe HBO Max, vă recomandăm să vizionați filme similare, precum 2001: O Odisee Spațială.

Când apare Oppenheimer pe Disney Plus?

Oppenheimer nu se regăsește în momentul de față în colecția de filme de pe Disney Plus. În mod obișnuit, Disney Plus urcă filmele pe platformă la un interval de aproximativ 45 de zile de la lansarea acestora în cinematografe. Așadar, având în vedere că ecranizarea a avut premiera de curând, vom mai avea de așteptat până când o vom vedea pe orice platformă de streaming.

Cand apare Oppenheimer pe
Sursa fotografiei: Lifestyle Asia Hong Kong

Când apare Oppenheimer pe Amazon Prime?

Amazon Prime se mândrește cu o vastă bibliotecă de filme originale și achiziționate. Cu toate acestea, abonații vor trebui să găsească alte alternative pentru a viziona acest filme, deoarece, din păcate, Oppenheimer nu face parte dintre acestea momentan.

Un alt film recent al Universal Pictures, Asteroid City, a fost lansat pe platformele digitale, cum ar fi Amazon Prime Video, aproximativ trei săptămâni după lansarea sa în cinematografe. Dacă Oppenheimer urmează același model, este posibil să poată fi închiriat sau cumpărat în jurul mijlocului lunii august 2023.

Data de lansare digitală pentru filmul Oppenheimer încă nu a fost anunțată. Cu toate acestea, dacă filmul lui Nolan respectă norma de 45 de zile pe care majoritatea filmelor o urmează, este posibil să nu fie disponibil digital decât la începutul lunii septembrie 2023.

Se speculează că prima platformă de streaming care va găzdui filmul este Peacock, deoarece este un film al Universal Pictures. Deși unele filme ale Universal Pictures au ajuns ulterior pe Prime Video după lansarea lor inițială pe alte platforme, Oppenheimer a fost anunțat că va fi disponibil inițial pe Peacock.

Cillian Murphy
Sursa fotografiei: Syfy

Când apare Oppenheimer pe Peacock?

Deși nu a fost anunțată încă o dată de lansare pe Peacock pentru Oppenheimer, putem estima pe baza altui film recent distribuit de Universal Pictures. Cocaine Bear a fost lansat în cinematografe pe 24 februarie, iar apoi a ajuns pe platforma de streaming pe 14 aprilie, puțin peste 45 de zile de la debutul său. Dacă Oppenheimer urmează aceeași traiectorie, ar trebui să fie disponibil pe Peacock la începutul lunii septembrie 2023.

Cu toate acestea, alte filme precum Nope au avut nevoie de puțin mai mult timp pentru a ajunge pe platformă (mai mult de 100 de zile). Astfel că este mai bine să luați în considerare cu prudență această estimare, datorită perioadei de lansare care a variat de-a lungul timpului.

Așadar, filmul Oppenheimer va mai avea nevoie de puțin timp până ce va ajunge pe să fie digitalizat și până când va apărea pe platformele cunoscute de streaming, cum sunt Netflix, Amazon Prime sau Peacock. Între timp, acesta este disponibil în sălile de cinema, având deja parte de un public colosal și bucurându-se de un punctaj foarte mare, de 8.8 pe IMDb.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.