Free cookie consent management tool by TermsFeed

Căutați filme Disney Plus bune? Această platformă de streaming a sosit în România recent și este plină de conținut de care se poate bucura toată lumea – nu doar copiii. Deși platforma are o mulțime de emisiuni și filme captivante și distractive pentru copii, se mândrește și cu o selecție impresionantă de titluri perfecte pentru adulți. De la filmele clasice Disney la cele mai recente, precum The Mandalorian, există câte ceva pentru toată lumea pe Disney+. Iar cum nou conținut este adăugat în mod regulat, există întotdeauna ceva nou de descoperit. Așadar, indiferent dacă doriți să urmăriți o animație cu copiii dvs. sau o producție realizată de National Geographic, aveți multe de care să vă bucurați. Prin urmare, în acest articol veți găsi listate cele mai bune filme Disney+ potrivite pentru orice game de vârstă și preferințe.

Black Panther

Black Panther
Black Panther este un film despre familie și comunitate

În esența sa, Black Panther este un film despre familie și comunitate. Este o poveste care ar fi putut fi spusă cu orice fel de decoruri și personaje diferite, dar regizorii au ales să o stabilească în națiunea africană fictivă Wakanda cu un motiv. Wakanda este un tărâm care nu a fost niciodată cucerit, un refugiu sigur pentru poporul său într-o lume care a fost adesea periculoasă și ostilă. Prin amplasarea filmului în Wakanda, Coogler și echipa sa au reușit să creeze o lume care să pară atât familiară, cât și nouă, o lume impregnată de istoria și cultura africană, dar și complet unică. Acesta face parte din gama de filme Disney Plus care se inspiră din poveștile clasice ale supereroilor, dar care, în același timp, e ceva proaspăt și interesant. Este o dovadă a puterii cinematografiei și a faptului că filmele cu supereroi pot fi mult mai mult decât un simplu divertisment.

The Incredibles

The Incredibles
The Incredibles este un film amuzant și captivant

Într-o lume retrofuturistă, ușor asemănătoare cu a noastră, The Incredibles și-au ascuns identitatea pentru a trăi ca o familie normală. Dar când o ofertă misterioasă îl determină pe familistul Bob Parr să fie din nou supererou, el trebuie să găsească un echilibru între îndatoririle sale de luptă împotriva crimei și responsabilitățile de tată. Între timp, soția sa, Helen, alias Elastigirl, se ocupă de răufăcătorii malefici pe cont propriu, în timp ce se descurcă cu presiunile de a fi casnică. The Incredibles este o aventură palpitantă care te va ține lipit de ecran, dar este și o poveste emoționantă despre familie, loialitate și depășirea obstacolelor. Nu e de mirare că acest film este considerat unul dintre cele mai bune ale Pixar. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui film amuzant și captivant de vizionat pe Disney+, merită cu siguranță să vedeți The Incredibles.

The Lion King (1994)

The Lion King (1994)
The Lion King (1994) ne amintește ce este cu adevărat important în viață

The Lion King poate fi unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile de către toată lumea. Povestea lui Simba, un tânăr leu care trebuie să depășească pierderea tatălui său și să-și învingă unchiul malefic, a captivat publicul de toate vârstele. Dar ceea ce face ca The Lion King să fie cu adevărat special este accentul pus pe importanța familiei, a prieteniei și a comunității. Acestea sunt valori care sunt adesea uitate în lumea noastră rapidistă și individualistă, dar sunt valori esențiale pentru fericirea și bunăstarea noastră. The Lion King este un film care ne amintește ce este cu adevărat important în viață și de aceea merită văzut pe Disney+.

Turning Red

Turning Red
Turning Red este o comedie fermecătoare și înduioșătoare

Turning Red este un film despre o adolescentă pe nume Mei, care se transformă într-un panda roșu uriaș atunci când se simte jenată. Filmul o urmărește pe Mei în timp ce încearcă să se descurce cu noua ei identitate, să găsească prietenia adevărată și poate chiar să găsească dragostea. În timp ce conceptul de Turning Red ar putea suna ca un film pentru copii, este de fapt un film inteligent și grijuliu, perfect pentru adulții care caută o comedie fermecătoare și înduioșătoare. Distribuția vocală este excelentă, iar animația este de top. Dacă sunteți în căutarea unui film care să vă facă să vă simțiți bine și pe care să îl vizionați pe Disney+, Turning Red merită cu siguranță să îl vedeți.

Beauty and the Beast (1991)

Beauty and the Beast (1991)
Beauty and the Beast (1991) este o animație cu adevărat fermecătoare

Frumoasa și Bestia este unul dintre acele filme Disney Plus bune și rare care sunt cu adevărat magice. Te transportă într-o lume a închipuirii, în care orice este posibil. Povestea este simplă, dar convingătoare, iar personajele sunt adorabile și ușor de înțeles. Animația este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată, iar cântecele sunt antrenante și memorabile. Acesta este un film care vă va rămâne în minte mult timp după ce l-ați văzut. Astfel, dacă nu ați văzut încă „Frumoasa și bestia”, vă recomand cu căldură să o faceți. Este disponibil pe Disney+ și merită cu siguranță vizionat.

Hamilton

Hamilton
Hamilton este un film distractiv, emoționant și educativ

Hamilton este un musical care are de oferit câte ceva pentru toată lumea. Muzica este antrenantă și modernă, dar reușește totuși să rămână fidelă poveștii lui Alexander Hamilton. Iar povestea în sine este atât de captivantă și de bine spusă încât este imposibil să nu îți placă. Chiar dacă nu sunteți un mare fan al hip-hop-ului sau al rap-ului, cred că vă veți bucura de muzică. Iar dacă sunteți un fan al hip-hop-ului sau al rap-ului, atunci vă așteaptă un adevărat deliciu. Artiștii sunt cu toții incredibil de talentați, iar valorile de producție sunt de top. Dacă sunteți în căutarea unui film distractiv, emoționant și educativ, atunci Hamilton merită cu siguranță să fie vizionat pe Disney Plus.

Summer of Soul

Summer of Soul
Summer of Soul surprinde spiritul de speranță și schimbare din anii 1960

Dacă sunteți un iubitor de muzică, noul documentar Summer of Soul este un film pe care trebuie să-l vedeți neapărat. Dar chiar dacă nu sunteți de obicei atras de documentarele muzicale, acesta merită să îl urmăriți pentru semnificația sa istorică. Ceea ce face ca filmul să fie atât de special este faptul că surprinde spiritul de speranță și schimbare care plutea în aer la sfârșitul anilor 1960 când a fost o perioadă turbulentă în America, iar festivalul a fost un răgaz de care aveau mare nevoie persoanele de culoare care luptau pentru drepturile lor civile. Filmul este atât un omagiu adus artiștilor și publicului lor, cât și o reamintire puternică a modului în care muzica poate aduce oamenii împreună.

Toy Story 3

Toy Story 3
Toy Story 3 prezintă o intrigă complexă

Toy Story 3 este unul dintre cele mai bune filme pe care Pixar le-a realizat vreodată. Este o capodoperă a povestirii, cu personaje care sunt bogat desenate și o intrigă complexă din punct de vedere emoțional. Filmul nu lasă niciodată ca glumele sau obișnuitele caracteristici inocente ale filmelor pentru copii să interfereze cu gândurile sale mai delicate despre loialitate, dorință, relații distruse și continuitate generațională. Își câștigă cu onestitate emoția, moment cu moment executat cu minuțiozitate. Toy Story 3 este un film mai bun decât „Wall-E” și „Up” în sensul că abordează teme mai mature într-un mod accesibil copiilor. Este un film de neratat pentru toți cei care iubesc animația sau cinematografia de calitate.

West Side Story (2021)

West Side Story (2021)
West Side Story (2021) este o operă de artă extraordinară

West Side Story este un film muzical care merită văzut pe Disney+. Filmul este un remake al muzicalului clasic, care te face să te simți ca și cum te-ai afla de fapt pe străzile turbulente din partea de vest a New York-ului, nu pe o scenă sonoră. Astfel, West Side Story este, cu siguranță, o floare de seră a teatrului muzical. Dar este, de asemenea, o operă de artă extraordinară care a fost restaurată cu dragoste și minuțiozitate de echipa de la Disney. Rezultatul este un film care arată și sună mai bine ca niciodată. Dacă sunteți un fan al muzicalurilor sau al cinematografiei clasice, West Side Story este un film pe care trebuie să-l vedeți neapărat.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok este un film cu supereroi mai diferit

Thor: Ragnarok este un film care merită văzut pe Dinsey+. Este un reboot entuziast și amuzant al ideii de ceea ce poate fi de fapt un film Marvel, rezultând o călătorie efervescentă, încântător de conștientă de sine, care a fost cea mai distractivă pe care am avut-o într-un film cu supereroi în ultimii ani. În felul său ciudat, Thor: Ragnarok reușește să facă haz de necaz cu agitația constantă de mituri și divertisment din care face parte Universul Cinematografic Marvel, subvertind în același timp așteptările la fiecare pas. Este clar că toți cei implicați – de la distribuție la echipă și până la scenariști – s-au distrat de minune făcând acest film, iar acest sentiment de bucurie este contagios. Dacă sunteți în căutarea unei pauze de la fluxul nesfârșit de filme cu supereroi sumbre și monotone, Thor: Ragnarok merită văzut.

Encanto

Encanto
Encanto prezintă o poveste înduioșătoare

Encanto este un film fermecător și care merită vizionat. Imaginile sunt uluitoare și este imposibil să nu te lași cuprins de atmosfera pe care o oferă. Povestea este înduioșătoare, chiar dacă este puțin previzibilă. Cu toate acestea, micile momente și detalii sunt cele care fac ca filmul să strălucească cu adevărat. Fie că este vorba de modul în care un personaj pregătește cu dragoste o masă sau de felul în care camera de filmat se oprește asupra unei frumoase scene, Encanto este plin de momente de bucurie care vă vor rămâne mult timp în minte.

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame
Avengers: Endgame este un film ambițios

Avengers: Endgame este cu ușurință cel mai ambițios, emoționant și afectiv film de până acum al Universului Cinematografic Marvel, reușind cumva să lege mai mult de un deceniu de povestiri într-un punct culminant încrezător (și în mare parte coerent) – un obstacol de care multe alte francize de succes nu reușesc să-l depășească. Chiar și cu logica internă a călătoriei în timp care se încordează ocazional sub greutatea propriului său complot, există ceva atât cathartic cât și satisfăcător în a-i vedea pe Răzbunători punându-i în sfârșit capăt lui Thanos încât este ușor să treci cu vederea cele câteva defecte ale filmului. Și, deși nu este la fel de perfect ca predecesorul său Infinity War, Avengers: Endgame este totuși o concluzie potrivită pentru una dintre cele mai revoluționare și mai reușite saga cinematografice din toate timpurile.

Mary Poppins (1964)

Mary Poppins (1964)
Mary Poppins (1964) este un film despre importanța familiei și a iubirii

Dacă sunteți în căutarea unui film care să vă distreze, atunci nu puteți da greș cu Mary Poppins. Clasicul din 1964 este unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile și este ușor de înțeles de ce. Povestea este fermecătoare, muzica este memorabilă, iar imaginile sunt pur și simplu superbe. În plus, mesajul filmului despre importanța familiei și a iubirii este cu adevărat atemporal. Dacă nu ați văzut niciodată Mary Poppins, atunci vă așteaptă o adevărată plăcere. Iar dacă l-ați mai văzut până acum, atunci merită cu siguranță să-l revedeți pe Disney+. Oricum ar fi, acesta este un film pe care nu veți dori să îl ratați.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.