Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare She-Hulk, una dintre viitoarele producții Marvel care marchează debutul personajului titular, She-Hulk, atunci acest articol este pentru tine. De asemenea, am surprins și detalii privitoare la povestea serialului (da, pentru că va fi un serial), distribuția acestuia, pentru a fi la curent cu viitoarea completare a Universului cinematografic Marvel care ne prezintă noi supereroi, noi regizori și povești inspirate din benzile desenate. She-Hulk: Attorney at Law, marchează prima apariție pe ecrane a lui Jennifer Walters, o avocată aparent normală, care duce o viață liniștită, dar care posedă aceleași puteri ca și unul dintre cei mai fioroși Răzbunători, Incredibilul Hulk! Nu doar că va încerca să se acomodeze cu noile ei puteri bizare, dar va încerca și să profeseze, în continuare, fără a ieși prea mult în evidență – ceea ce este destul de greu atunci când ești un Hulk verde, fioros, cu peste 1,80 metri înălțime.

Marvel se îndreaptă spre cel de-al doilea an în ceea ce privește lansările de noi seriale distribuite pentru platforma de streaming Disney+, continuând să completeze efervescentul univers printr-o serie de noi personaje (Moon Knight, Ms. Marvel, Echo, care și-au făcut recent debutul), răufăcători vicleni și aventuri dintre cele mai tensionate. Așadar, She-Hulk: Attorney at Law, o va pune în scenă pe avocata Jennifer Walters care, atenție, este specializată în cazurile juridice în care sunt implicați chiar supereroi. Ne așteptăm, astfel, să revedem figuri familiare de supereroi sau chiar supereroi noi, obscuri, care ne vor surprinde prin poveștile și puterile lor. Iată ce știm privitor la când apare She-Hulk, povestea și distribuția viitorului serial, precum și trailer-ul oficial care a fost postat de către Marvel Entertainment.

Când apare She-Hulk: Attorney at Law?

She-Hulk: Attorney at Law va fi lansat oficial pe 17 august 2022, disponibil strict pe platforma de streaming Disney+, disponibilă și la noi începând cu data de 14 iunie 2022. Din informațiile oficiale, știm că serialul va avea nouă episoade, însă nu știm dacă în ziua lansării vor apărea 2 (așa cum s-a întâmplat cu WandaVision), sau dacă va fi lansat câte un episod în fiecare săptămână. Mai mult decât atât, fiecare episod va avea în jur de 30 de minute și, surpriză, cu siguranță nu va fi un singur sezon. Abia așteptăm să vedem care va fi feedback-ul fanilor, pentru că introducerea unui nou supererou este așteptată de către toată lumea.

https://twitter.com/MarvelStudios/status/1526682986074124288

Trailer oficial She-Hulk: Attorney at Law

Canalul oficial Marvel Entertainment a postat trailer-ul oficial complet al filmului She-Hulk: Attorney at Law pe data de 19 mai 2022, iar în momentul scrierii articolului de față, are aproximativ 21,5 milioane de vizualizări, 750.000 de like-uri și aproape 52.000 de comentarii. Așadar, avem un trailer oficial She-Hulk care ne oferă prima imagine oficială a modului în care va arăta giganta de jad în Universul Marvel. Totuși, trailer-ul pare să urmeze o direcție oarecum amuzantă a serialului, urmărind încercarea lui Jennifer Walters de a se acomoda cu noile ei puteri, în timp ce încă încearcă să profeseze drept avocat care se ocupă de cazuri „ieșite din comun”. Cu alte cuvinte, încearcă să fie o femeie de 30 de ani care-și vede treabă, dar se pare că misiunea ei este cu totul alta.

Trailer Oficial She-Hulk Disney+ oferit de Marvel Entertainment

Despre ce este She-Hulk: Attorney at Law?

She-Hulk: Attornet at Law se vrea, oarecum, a fi un serial de comedie juridică ce, într-un fel, ne va introduce din nou în lumea puternicului Hulk. Acesta o va urmări pe protagonistă, Jennifer Walters (She-Hulk), care încearcă să găsească un echilibru improbabil între viața ei obișnuită de avocată și gestionarea puterilor pe care abia și le-a descoperit. Sinopsisul serialului ne spune că „She-Hulk: Attorney at Law o urmărește pe Jennifer Walters, o avocată singură, în vârstă de 30 de ani, care se întâmplă să fie și un Hulk verde cu superputeri și 1,80 metri înălțime”. Feige a prezentat premisa serialului spunând că „deoarece Jennifer Walters este un avocat specializat în cazuri juridice în care sunt implicați supereroi, nu se știe niciodată ce personaje marca Marvel pot apărea de la un episod la altul”.

Cine joacă în She-Hulk: Attorney at Law?

Evident, protagonista, Jennifer Walters (alias She-Hulk), care va fi interpretată de către Tatiana Maslany. De altfel, serialul are o distribuție plină de vedere, și vom avea de-a face atât cu personaje noi cât și cu personaje veche, pe care le știm. Mark Rufallo (Incredibilul Hulk), Tim Roth (răufăcătorul The Abomination) își vor relua rolurile consacrate, doar că vor fi personaje secundare. De asemenea, distribuția va reuni și actori mai mult sau mai puțin cunoscuți, cum ar fi Ginger Gonzaga (care va interpreta rolul celei mai bune prietene a lui Jennifer, Nikki), Renée Elise Goldsberry (care o va interpreta pe Amelia, o altă avocată), Josh Segarra (Arrow), Jon Bass (Baywatch) și Jameela Jamil (The Good Place, care o va interpreta pe Titania). De asemenea, după cum am spus, deoarece She-Hulk este specializată în a proteja supereroi, vor apărea mult mai multe personaje din MCU, în afara lui Hulk și The Abomination. Disney a anunțat că Benedict Wong își va relua rolul Vrăjitorului Wong. Din trailer, în schimb, se observă și un nou personaj obscur, Frog-Man (Eugene Patilio).

Cine este Tatiana Maslany
Jennifer Walters (alias She-Hulk) va fi interpretată de către Tatiana Maslany

Cine sunt creatorii din spatele serialului She-Hulk: Attorney at Law?

Cei care vor aduce She-Hulk pe marile ecrane sunt deja veterani atunci când vine vorba de a crea spectacole de comedie modernă. Jessica Gao (Rick și Morty) este scenarista scenariului și producătorul principal, iar Kat Coiro (Shameless) și Anu Valia (Mixed-ish) vor fi regizorii, despre care se știe că vor regiza șase, respectiv trei episoade din She-Hulk. Gao a mai scris scenariile pentru Robot Chicken, Rick și Morty și Silicon Valley. De asemenea, trebuie menționat și faptul că a scris unele dintre cele mai populare episoade din Rick și Morty, cum ar fi ”Pickle Rick”, premiat cu Emmy, ”The Whirly Dirly Conspiracy” și ”Rickmancing the Stone”. Printre lucrările de seamă ale lui Coiro se numără Brookyln Nine-Nine, Dead to Me, Shameless și It’s Always Sunny in Philidelphia. Valia, nici nu mai trebuie spus, a regizat episoade din Never Have I Ever, Mixed-ish și Love, Victor, serialul pentru adolescenți.

Creatorii din spatele serialului sunt recomandați de numeroasele filme și seriale, desene animate de comedie pe care le-au regizat și ale căror scenarii le-au scris. Astfel, ne așteptăm ca She-Hulk să fie o comedie excelentă, prima comedie majoră marca Marvel distribuită pe platforma de streaming Disney+. Wendy Jacobson și Jennifer Booth sunt producători co-executivi ai serialului, ceea ce înseamnă că vor adăuga un plus de acțiune, aventură și chiar profunzime, deși cu siguranță fiecare va pune la comun ceea ce-i trebuie serialului pentru a fi armonios, plin de tensiune și, într-adevăr, memorabil. Chiar sperăm că She-Hulk va avea succesul pe care deja și-l propune, date fiind statisticile privitoare la numărul de vizualizări ale trailer-ului, like-urile și comentariile pozitive de care se bucură.

Supereroina She-Hulk este inspirată din benzile desenate

Chiar dacă s-ar putea ca povestea din She-Hulk să se abată foarte mult de la ceea ce este scris în benzile desenate, tot ne putem face o idee (mai mult sau mai puțin apropiată de realitatea cinematografică), privitoare la cum va evolua serialul. Creată de Stan Lee și John Buscema, Savage She-Hulk (#1) a ajuns în magazinele de benzi desenate în anul 1980, luna februarie, marcând prima ei apariție. În anii 1970, Hulk a cunoscut un boom de popularitate datorită serialului marca CBS, The Incredible Hulk. În cazul în care CBS ar fi decis să facă un spin-off al serialului, dar cu o femeie în locul lui Hulk, Marvel nu ar fi deținut drepturile, deoarece nu ei au creat-o pe She-Hulk. Jennifer Walters a fost creată întocmai pentru ca Marvel să poată deține drepturile asupra unui „Hulk feminin”.

She-Hulk și Thor, in benzile desenate Marvel

Visul lui Jennifer Walters a fost să devină o avocată de renume. Era pe cale să transforme acest vis în realitate, dar a fost împușcată de subalternii unui șef mafiot pe care îl avea în vizor. La un pas de moarte, lui Jennifer i se transfuzează sângele de la vărul ei, doctorul Bruce Banner. După cum bine știți, alter ego-ul lui Banner nu este nimeni altcineva decât Incredibilul Hulk. Evident, primind sânge de supereroi, Jennifer ajunge să manifeste niște simptome ciudate, ieșite din comun, devenind încetul cu încetul precum vărul ei.

Cine este She-Hulk
Primind sânge de de la Bruce Banner, Jennifer ajunge să manifeste niște simptome ciudate, ieșite din comun

Chiar dacă la început încearcă să-și inhibe pornirile, așa cum a făcut și vărul ei cu ani în urmă, încetul cu încetul reușește să-și controleze puterile și chiar să se bucure de noile abilități. Astfel, Jennifer Walters adoptă un nume de supereroină, She-Hulk, luptând împotriva criminalității sub două forme: în timpul zilei, drept avocat, iar seara, în umbra nopții, drept supererou. Cu toate acestea, domnișoara Jennifer este ceva mai extrovertită, deci ne așteptăm să o vedem sub forma de She-Hulk nu doar când este pe urmele răufăcătorilor, ci chiar și-n sala de judecată, la întâlniri și în intimitatea propriului apartament.

She-Hulk , serie inspirată din benzile desenate Marvel
Jennifer Walters adoptă un nume de supereroină, She-Hulk, luptând împotriva criminalității sub două forme: avocat : avocat și supererou

Evident, cu siguranță adaptarea cinematografică a suferit schimbări drastice, fiind mult mai adaptată, poate, timpurilor actuale. În orice caz, intriga și povestea sună foarte bine, iar faptul că Marvel ne prezintă un nou supererou este de-a dreptul genial. Pe măsură ce vom avea mai multe informații, vom reveni ulterior cu modificările aferente. Între timp, sperăm că v-a ajutat acest articol privitor la când apare She-Hulk, care este povestea serialului și din cine este formată distribuția. Așteptăm părerile tale în secțiunea de comentarii!

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.