Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Stăpânul Inelelor sezonul 2, atunci ai ajuns unde trebuie. În acest articol îți vom oferi, de asemenea, mai multe detalii privitoare la ce știm în momentul de față despre viitorul sezon, inclusiv în ceea ce privește distribuția și povestea, dar și care speculăm că ar fi data apariției. Evident, știm cu toții că serialul Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii este reînnoit pentru un al doilea sezon (dacă nu, de fapt, chiar mai multe), dat fiind faptul că mai sunt foarte multe de spus și, făcând o medie generală, feedback-ul telespectatorilor a fost unul chiar pozitiv, deși mulți s-au încadrat în tabere polarizante – cei care au iubit serialul și cei care, dimpotrivă, l-au considerat un adevărat eșec. În orice caz, primul sezon din The Rings of Power s-a încheiat, și trebuie să recunoaștem, într-un mare fel, iar povestea inelelor merită dusă mai departe, fiindcă mai sunt atât de multe de spus, atât de multe de aflat și atât de multe de descoperit! Și, oricum, este clar că avem nevoie de răspunsuri, fiindcă mai sunt o mulțime de întrebări care au rămase în mintea telespectatorilor. Acum, că Sauron s-a întors, că ura sa este țintită spre tărâmurile din Pământul de Mijloc – cu siguranță ni se pregătesc scene și intrigi uimitoare. Așadar, suntem nu doar curioși, ci extrem de nerăbdători să vedem ce ne-au pregătit showrunnerii Patrick McKay și JD Payne, care s-au ocupat de producția serialului The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Stăpânul Inelelor sezonul 2 – va exista o continuare?

Da, putem răsufla ușurați știind că serialul va avea o continuare. Mai mult decât atât, producția a început deja, distribuția și echipa întorcându-se la filmări la începutul lunii octombrie, 2022. Prin urmare, chiar dacă lucrurile merg pe repede înainte, s-ar putea să dureze destul de mult în ceea ce privește când apare sezonul 2 din Stăpânul inelelor. În conformitate cu ceea ce a spus directorului Amazon Studios, Jennifer Salke, echipa nu este dispusă să se grăbească. „Ne dorim o perioadă cât mai scurtă între sezoane, asta este clar, dar vrem să menținem standardele la fel de sus. Așa că, ce-i drept, va trece atât timp cât este necesar, deși am simțit o oarecare urgență în a grăbi lucrurile, motiv pentru care acești băieți [scenariștii] au scris pe tot parcursul pauzei. Da, ne mișcăm cât de repede putem”.

Când apare Stăpânul Inelelor sezonul 2?

Dat fiind faptul că echipa s-a reîntors pentru filmări abia la începutul lunii octombrie, este clar faptul că va mai dura ceva până când sezonul 2 va fi lansat. Cu toate acestea, așa cum am spus și mai sus, lucrurile se desfășoară mult mai rapid, pentru ca perioada dintre sezoane „să fie cât mai scurtă”. Având în vedere toate aceste lucruri, nu ne-am aștepta să vedem sezonul al doilea din Stăpânul Inelelor undeva de-a lungul anului care urmează. O dată mai realistă tindem să credem că ar fi primăvara anului 2024. Dar, în orice caz, vom urmări în permanență zvonurile din mediul online astfel încât, pe măsură ce aflăm mai multe, să reactualizăm articolul de față.

Vor exista mai multe sezoane pentru serialul Stăpânul Inelelor?

Am putea chiar să pariem că sezonul 2 din serialul Stăpânul Inelelor nu va fi și ultimul. McKay și Paine chiar au declarat, de fapt, că au plănuit ca serialul să aibă cinci sezoane. Deja i-au scris coordonatele, să spunem așa, și chiar știu cum se va încheia serialul, inclusiv ultimul cadru care va fi filmat. Până acum, Amazon a dat undă verde doar la două, dar ar fi o mișcare nejustificată să nu le filmeze și pe celelalte trei. Cu toate acestea, achiziționarea drepturilor de copywright și proprietate intelectuală (IP) făcută de Embrace Group s-ar putea să tulbure puțin apele, și nu se știe sigur ce impact va avea această mișcare asupra continuării serialului. Totuși, chiar dacă ne dorim acest lucru, nu putem trage, încă, concluzii pripite. Așteptăm anunțurile oficiale!

Există vreun trailer pentru serialul Stăpânul Inelelor sezonul 2?

Din păcate, nu există (încă) un trailer pentru sezonul al doilea din serialul Stăpânul Inelelor și nici nu ne așteptăm să existe unul prea curând. De obicei, acesta se postează cu puțin timp (de ordinul a câteva luni) înainte ca serialul să apară. Prin urmare, chiar dacă între timp s-ar putea să apară mult mai rapid teaser trailere, un trailer oficial nu va apărea decât, poate, după ce vom fi aflat care este data oficială de lansare. Vom actualiza articolul acesta atunci când trailerul va fi disponibil, așa că îți recomandăm să îl verifici periodic pentru a nu-ți scăpa nimic.

The Lord of the Rings: The Rings of Power, Trailer oficial, Sezonul 1

Care este distribuția pentru Stăpânul Inelelor sezonul 2?

Pentru a fi mult mai ușor să urmărim lucrurile, vom împărți distribuția pe triburi și neamuri de personaje. Mulți au speculat faptul că regele Ținuturilor de Sud era, de fapt, Sauron, și în aceste momente chiar avem confirmarea – Charlie Vickers nu are cum să nu se întoarcă în rolul acesta. De asemenea, Joseph Mawle se va întoarce în rolul lui Adar. Morfydd Clark sigur va reveni în rolul lui Galadriel – mai are multe de rezolvat și cu siguranță Sauron va trebui să plătească, cu vârf și îndesat, pentru tot ce a făcut. Daniel Weyman, care are un alt rol important, cu siguranță va juca o parte importantă din povestea sezonului al doilea. Isildur și tatăl său, Elendil, nu pot lipsi, întrucât sunt o parte importantă a poveștii – Maxim Baldry și Lloyd Owen vor relua, fără niciun dubiu, aceste roluri. Dat fiind faptul că ultima alianță a elfilor și a oamenilor se apropie, toți uniți împotriva lui Sauron, ne așteptăm și ca următoarele personaje să revină:

Elfii

 • Benjamin Walker în rolul Marelui Rege Gil-galad;
 • Charles Edwards în rolul Lordului Celebrimbor;
 • Ismael Cruz Córdova în rolul lui Arondir;
 • Robert Aramayo în rolul lui Elrond.
Benjamin Walker
Benjamin Walker în rolul Marelui Rege Gil-galad

Piticii

 • Owain Arthur în rolul Prințului Durin;
 • Peter Mullan în rolul Regelui Durin III;
 • Sophia Nomvete în rolul Prințesei Disa.
Owain Arthur
Owain Arthur în rolul Prințului Durin

Cei din Sud

 • Geoff Morrell în rolul lui Waldreg.
 • Nazanin Boniadi în rolul lui Bronwyn;
 • Tyroe Muhafidin în rolul lui Theo;
Nazanin Boniadi
Nazanin Boniadi în rolul lui Bronwyn

Númenoreenii

 • Alex Tarrant în rolul lui Valandil;
 • Cynthia Addai-Robinson în rolul lui Míriel, regina regentă din Númenor;
 • Ema Horvath în rolul lui Eärien;
 • Lloyd Owen în rolul Căpitanului Elendil;
 • Trystan Gravelle în rolul lui Pharazôn.
Cynthia Addai-Robinson
Cynthia Addai-Robinson în rolul lui Míriel

Hobiții

 • Beau Cassidy în rolul lui Dilly Brandyfoot;
 • Dylan Smith în rolul lui Largo Brandyfoot;
 • Megan Richards în rolul lui Poppy Proudfellow;
 • Sara Zwangobani în rolul lui Marigold Brandyfoot;
 • Thusitha Jayasundera în rolul lui Malva.
Hobiții Brandyfoot
Nori Brandyfot, interpretată de Markella Kavenagh

Pe lângă vechile personaje, a fost confirmat și faptul că un nou personaj se va alătura distribuției și nu putem decât să speculăm că va fi unul dintre cei mai bătrâni elfi ai Pământului de Mijloc, în rolul lui Círdan. Abia așteptăm să vedem ce ne mai pregătește echipa, pentru că, până acum, totul pare a fi la superlativ, iar serialul Stăpânul Inelelor sezonul 2 cu siguranță va merita orice minut de așteptare. Chiar dacă mulți s-au declarat dezamăgiți de sezonul 1, putem să apreciem faptul că echipa a depus mult efort și, în orice caz, mulți au început să vizioneze serialul având deja păreri preconcepute. Într-adevăr, nu se ridică la înălțimea filmelor lui James Cameron, dar asta nu înseamnă că, din start, nu sunt reinterpretări valoroase și de calitate.

Care va fi povestea din Stăpânul Inelelor sezonul 2?

Ne așteptăm ca sezonul 2 din The Lord of the Rings: The Rings of Power să ne ofere nu neapărat mai multă acțiune, ci mai multe răspunsuri. În acest moment, știm că Nori și „Străinul” au ajuns în Rhûn în căutarea unor răspunsuri, iar aventura lor cu siguranță va introduce noi personaje în franciză. Mai mult ca sigur, conflictul cu Sauron este inevitabil; dar, mai întâi, renegatul Uruk Adar va avea multe de înfruntat împotriva acestui dușman nemilos. Sauron a ajuns, acum, așa cum îi era scris, în Mordor – Adar și tovarășii orci trăiau deja acolo, după ce tocmai i-au alungat pe locuitorii din sud (pe cei pe care nu i-au ucis). Sauron, într-adevăr, i-a spus lui Galadriel tot ce ține de dorința de a conduce Pământul de Mijloc, așa că Mordor este exact locul de unde își poate pune în aplicare planurile. Galadriel, de asemenea, a avut încredere în el, i-a spus lucruri secrete și i s-a destăinuit, iar „Halbrand” a folosit-o și manipulat-o. Acum, însetată de răzbunare și furioasă, sigur va căuta o cale de a echilibra balanța. Vânătoarea ei pentru sângele lui Sauron va continua, fără îndoială, într-una dintre cele mai brutale forme.

Finalul serialului ni i-a înfățișat pe Galadriel, Elrond și Celebrimor forjând trei inele folosind o bucată de mithril – singura bucată – în încercarea lor disperată de a salva comunitatea elfilor și așa cum știm după cărțile lui Tolkien, unul dintre ele va ajunge, în cele din urmă, la vrăjitorul Gandalf, însă va mai dura până când acest lucru se va întâmpla. Indiferent care vor fi intriga și povestea sezonului 2 din The Lord of the Rings: The Rings of Power, Lindsey Weber, care face parte din echipa de producție, a declarat că „tonul însorit” al serialului se va schimba și, astfel, va fi „un pic mai înfricoșător data viitoare”, acum că Halbrand a fost demascat ca fiind Sauron. „Sezonul doi este semnificativ mai diferit, în sensul că personajul negativ principal [Sauron] e acum în libertate și, prin urmare, își poate face treaba (…). Cred că, într-adevăr, sezonul acesta va fi ceva mai intens, mai curajos și, de ce nu, poate puțin mai înfricoșător”.

Galadriel
Morfydd Clark, în rolul lui Galadriel

Serialul Stăpânul Inelelor poate fi urmărit pe platforma de streaming Prime Video. Suntem tare curioși cum va fi sezonul 2 din The Lord of the Rings: The Rings of Power pentru că, așa cum am spus, primul sezonul s-a dovedit a fi fenomenal. Chiar dacă mulți au considerat că este „una dintre cele mai mari dezamăgiri din ultimii ani”, suntem de părere că ar trebui să luăm totul ca atare, nicidecum considerându-l unul dintre filmele inspirate din cărțile scrise de Tolkien; asta pentru că, de fapt, nici nu este inspirat dintr-o carte, ci doar într-o măsură din anexele pe care Tolkien le-a atașat anumitor cărți scrise. Tu aștepți cu nerăbdare sezonul 2 din serialul Stăpânul Inelelor? Așteptăm părerile tale în secțiunea de comentarii.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.