Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este oficial: The Flash se va încheia cu cel de-al nouălea sezon. Serialul CW, care îl are pe Grant Gustin în rolul lui Barry Allen / The Flash, se va încheia cu un sezon mai scurt, potrivit The Hollywood Reporter. Această veste vine după ce s-a aflat că Gustin a semnat un contract pentru un al nouălea sezon al serialului. În timp ce fanii sunt, fără îndoială, dezamăgiți de vestea că The Flash se apropie de sfârșit, ei se pot consola știind că Gustin se va întoarce pentru un ultim sezon. Și cine știe? Poate că mai există încă speranțe pentru un spin-off în viitor. Oricum ar fi, iată tot ce știm despre The Flash Sezonul 9.

La ce ne așteptăm de la The Flash Sezonul 9?

The Flash este de ani de zile unul dintre cele mai populare seriale de la The CW. Actorul principal al serialului, Grant Gustin, este o mare parte din atracția acestuia, iar fanii sunt bucuroși că a semnat un nou contract pentru sezonul 9. Însă, deși serialul este bine cunoscut pentru secvențele de acțiune și efectele speciale impresionante, The CW se confruntă cu o situație delicată: Warner și Paramount iau în considerare o posibilă vânzare a acestuia.

În timp ce ne pregătim pentru sezonul 2022/2023, aceste seriale, împreună cu titlurile care au fost deja reînnoite, vor oferi o bază solidă pe care să construim pentru anul viitor și pentru cei care vor urma. Aceste emisiuni sunt, de asemenea, importante pentru strategia noastră digitală, deoarece sunt unele dintre cele mai difuzate și comentate pe rețelele de socializare și așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noi și alte reveniri pentru a contribui la consolidarea și extinderea amprentei noastre multi-platformă.

menționează Mark Pedowitz, conform TV Line

Sezonul 9 din The Flash va fi astfel ultimul. Vestea a venit la începutul lunii august, când The CW a decis să oprească serialul cu Barry Allen. Serialul va fi difuzat pentru ultima dată în 2023, cu 13 episoade.

Trecând la anticipările legate de intriga sezonului 9 din The Flash, trebuie să vă spunem că va mai dura ceva timp până când vom putea aborda pe deplin acest subiect.

The Flash Sezonul 9 – Data lansării

Se zvonește că cel de-al nouălea sezon al serialului de televiziune american de supereroi The Flash, produs de The CW, bazat pe personajul DC Comics Barry Allen / Flash, va avea premiera la mijlocul anului 2023. Acest lucru ar fi diferit de lansarea celor opt sezoane anterioare, care au fost toate lansate toamna. Dacă zvonurile sunt adevărate, fanii se pot aștepta ca premiera să aibă loc în ianuarie 2023 și ca The CW să dezvăluie data de lansare spre sfârșitul anului. Pe această cale, când aceste informații vor fi făcute publice oficial, vom putea vorbi despre când începe sezonul 9 să fie lansat episod cu episod.

Care sunt personajele din The Flash Sezonul 9?

Distribuția sezonului 9 din The Flash îl va avea în prim plan pe Grant Gustin care își va relua rolul lui Barry Allen alias Flash. Același lucru este valabil și pentru Candice Patton, care o interpretează pe Iris West-Allen. În rest, următorii actori ar trebui să revină și ei cu personajele lor respective: Danielle Panabaker este Caitlin Snow/Frost, Jesse L. Martin este Joe West, Danielle Nicolet este Cecile Horton, iar Jessica Parker Kennedy este Nora West-Allen.

The Flash Sezonul 9 – Episoade

The CW a confirmat că serialul The Flash Sezonul 9 va avea doar 13 episoade, ceea ce este mai scurt decât sezoanele anterioare. Acest lucru se datorează probabil faptului că The CW dorește să încheie serialul într-o notă bună și consideră că 13 episoade sunt suficiente pentru a face acest lucru. Durata fiecărui episod va fi în continuare în jur de 40 de minute, așa că fanii se pot aștepta la aceeași cantitate de conținut, doar că va fi distribuit pe o perioadă mai scurtă de timp. Per total, această veste este dulce-amară pentru fanii serialului The Flash, dar pare a fi decizia corectă pentru serial.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.