Free cookie consent management tool by TermsFeed

Narcos, unul dintre cele mai urmărite seriale din toate timpurile, spune povestea de viață a lui Pablo Escobar, un simplu columbian, ce a făcut o avere colosală din producerea și exportul cocainei spre consumatorii americani. Sezonul 3 al serialului a fost lansat pe 5 noiembrie, având toate cele 10 episoade distribuite integral pe platforma de streaming Netflix.

Cu lansarea noului sezon, apar noi personaje precum Amado Carrillo Fuentes, șeful cartelului Sinaloa dar și personaje mai vechi precum traficantul columbian Pacho Herrera. Echipa noastră a detaliat mai jos ce personaje noi apar în sezonul 3 din Narcos?

Andrea Nunez – rol jucat de Luisa Rubino

Ce personaje noi apar în sezonul 3 din Narcos?

În sezonul 3, rolul de narator al serialului este interpretat de Andrea Nunez, jurnalistă la publicația  La Voz de Tijuana. După ce află despre nunta dintre Enedina Arellano Félix, membră a unei grupări de traficanți de droguri și Claudio Vazquez, un celebru avocat din oraș, Andrea Nunez începe să investigheze această idilă, ajungând la o investigație complexă asupra intregului cartel. Actrița este cunoscută și din rolurile jucate în Fugitiva, La Rosa de Guadalupe și Como Dice El Dicho.

Carlos Hank Gonzalez – rol jucat de Manuel Uriza

Carlos Hank Gonzalez

Carlos Hank Gonzalez, El Profesor, este un politician, membru PRI, om de afaceri ce-și aduce afacerea în Juarez. Carlos Hank Gonzalez este prezentat într-o relație apropiată cu traficantul de droguri Amado Carrillo Fuentes, intitulat și Stăpânul Cerurilor, după ce l-a capturat pe Miguel Angel Felix Gallardo. Manuel Uriza, actorul ce-l joacă pe Carols Hank Gonzalez, este un actor prolific ce apare și în Rambo: Last Blood, The Last Ship și Better Call Saul.

Generalul Jesus Hector Rebollo – rol jucat de Jose Zuniga

Jesus Hector Rebollo

În șcena de deschidere a sezonului 3, generalul Rebollo îl prinde pe Amado, arzându-i bani și cocaina. În urma violențelor dintre grupările Tijuana și Sinaloa, generalul preia controlul operațiunilor anti-narcotice ale statului mexican. Actorul este cunoscut pentru rolurile din The Expanse, Madam Secretary, and Marvel’s Agents of SHIELD.

Ramon Salgado – rol jucat de Alejandro Furth

Ramon Salgado

Ramon Salgado este fondatorul singurului ziar independent din oraș, La Voz de Tijuana. Acesta o asistă pe Andrea Nunez în încercarea ei de a demasca piața de narcotice din Mexic. Actorul Alejandro Furth apare și în Barry, Criminal Minds, The Liberator și NBC Peacock’s Law & Order.

Arturo Beltran Leyva – rol jucat de Diego Calva

Arturo Beltran Leyva

Arturo Beltran Leyva este un simplu traficant de droguri ce reușește să conducă noul cartel Beltran-Leyva. Acest fapt se datorează haosului dintre cartelurile din oraș. Diego Calva este cunoscut pentru rolurile jucate în I Promise You Anarchy, El Recluso și Unstoppable.

Personaje care revin din nou în serial

  • José María Yazpik în rolul lui Amado Carrillo Fuentes: în calitate de șef al cartelului Juarez, încercând să-și extindă operațiunea în America
  • Scoot McNairy în rolul lui Walt Breslin: agentul DEA își continuă munca de a distruge definitiv traficul narcotic în Mexic
  • Alejandro Edda în rolul lui Joaquín „El Chapo” Guzmán: se luptă pentru a readuce cartelul Sinaloa în frunte
  • Noé Hernández în rolul lui Rafael Aguilar Guajardo: partenerul lui Amado și cofondator al cartelului Juarez, fiind un fost agent DFS

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.