Free cookie consent management tool by TermsFeed

Filmul 365 de zile este o dramă romantică ce-l înfățișează pe de-o parte pe șeful mafiei siciliene Massimo (Michele Morrone) ce preia conducerea după asasinarea tatălui său, iar pe de-alta pe Laura (Anna Maria Sieklucka), director de vânzări într-un hotel de lux din Varșovia. Viețile celor doi se intersectează când Laura în încercarea de a-și salva relația cu Martin, iubitul său, face o excursie în Sicilia, unde Massimo, cel mai periculos om de pe insulă o răpește și îi oferă acesteia 365 de zile să se îndrăgostească de el.

Trailer oficial 365 de zile 2

Trailer oficial 365 Days: This Day

Va exista o continuare a celebrului film 365 de zile?

Filmul bazat pe primul volum 365 DNI din trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipińska s-a bucurat în anul 2020 de un succes enorm, astfel că nu au încetat să apară întrebările legate de o continuare a acestuia. Ei bine filmările pentru partea a doua a celui mai iubit dar și controversat film au fost demarate în mai 2021. În ciuda criticilor și petițiilor semnate pentru scoaterea filmului de pe Netflix, acesta a fost al patrulea cel mai cautat film pe Google în 2020 și s-a clasat în top 10 filme de pe Netflix în peste 90 de țări.  

După succesul primului film, Netflix a hotărât să ia sub bannerul producției sale filmul 365 de zile pentru a dezvolta următoarele două părți, ce vor fi distribuite ca fiind originale Netflix, ceea ce înseamnă o supraveghere atentă și o abordare mai precaută a unora dintre temele controversate ale primului film.

Citește și

În continuare filmul 365 de zile 2 și respectiv 3 se va baza pe trilogia autoarei Blanka Lipińska ce a fost co-scriitoarea primului scenariu împreună cu Mojca Tirs, echipă ce va lucra și la următoarele două părți împreună cu Tomasz Mandes. Producția celor două filme se desfășoară în paralel începând în Polonia și continuând filmările în Italia. Membrii distribuției se întorc, Michele Morrone își reia rolul de Massimo Torricelli, iar Anna Maria Sieklucka, rolul Laurei Biel. Magdalena Lamparska revine și ea în rolul Olgăi, iar Otar Saralidze se întoarce ca Dominico. Se vor alătura mulți actori noi, printre care și Simone Susianna în rolul lui Nacho.  

De data aceasta cei doi protagoniști Massimo și Laura, deși reuniți, sunt supuși unui șir nou de încercări, relația celor doi fiind influențată de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios apărut în viața Laurei pentru a-i căștiga inima și încrederea.

Data de lansare 365 de zile 2

365 de zile 2 data de lansare
365 de zile 2 – data de lansare

Data oficială de lansare a filmului 365 de zile 2 este 27 aprilie 2022, filmul fiind disponibil pe platforma de streaming video Netflix.

Ce se va întâmpla în 365 de zile 2?

ce se va întampla în 365 de zile 2
Ce se va întampla în 365 de zile 2?

Prima parte a filmului 365 de zile s-a terminat cu răpirea Laurei de către inamicul lui Massimo, final ce i-a făcut pe fani să presupună că aceasta a murit sau să se întrebe ce s-a întâmplat. Oare se vor regăsi cei doi? Va exista un final fericit? Ei bine, dacă judecăm conform romanelor scrise de autoarea poloneză Blanka Lipińska, romane ce stau la baza filmului, Laura a supraviețuit și este însărcinată.

Încă două părți pe linia de producție a vestitului film 365 de zile

Netflix le pregătește fanilor o surpriză, drama romantică 365 de zile 2, anunțată inițial, va fi însoțită și de o a treia parte la difuzare. Astfel 365 de zile va apărea pe platforma de streaming Netflix, nu o dată, ci de două ori.

cele 3 carti 365 de zile
Cele 3 cărți 365 de zile

Personajele Laura și Massimo se vor reuni în următoarele două părți, însă noul lor început va fi pus la încercare atât de familia lui Massimo cât și de noul bărbat ce pătrunde în viața Laurei cu scopul de a-i fura inima și a-i câștiga încrederea.  

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.