Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sezonul cu numărul 3 al serialului The Witcher a ajuns la final, iar fanii se tot întreabă cum îl va înlocui Liam Hemsworth pe Henry Cavill în continuare. Timpul actorului care a interpretat mult timp și rolul lui Superman a ajuns la final, dar nu și aventurile lui Geralt of Rivia. Se știe deja de foarte mult timp că Liam Hemsworth va prelua rolul personajului principal în seria de pe Netflix, atunci când aceasta va reveni cu sezonul 4, însă nu se știe și în ce fel își va face acesta debutul.

Liam Hemsworth a apărut în sezonul 3 The Witcher?

Liam Hemsworth nu a apărut în cel de-al treilea sezon The Witcher. Henry Cavill a jucat rolul vânătorului de monștri până la ultima scenă a sezonului, fără a face nicio aluzie la faptul că va arăta în curând ca o altă persoană. Au existat și foarte multe speculații cum că personajul interpretat de Cavill, Geralt, va muri, iar Liam Hemsworth va juca rolul unui alt vânător de monștri.

Cum va explica The Witcher noua înfățișare a lui Geralt în sezonul 4?

Producătorii executivi, Steve Gaub și Tomek Baginski, le-au promis fanilor înainte de închierea sezonului 3, că show-ul le va oferi o tranziție ca la carte între cei doi actori și că nu intenționează să ascundă schimbarea.

Tomek Baginski a declarat pentru Yahoo UK că schimbarea va avea legătură cu ideile dezvoltate în cartea a cincea din seria autorului Andrzej Sapkowski. Deși cei doi producători s-au oprit aici cu indiciile, fanii deja au început să genereze anumite speculații.

Din multele teorii propuse, a cincea carte, intitulată Domnița Lacului (The Lady of the Lake), oferă 3 posibilități pentru a justifica tranziția.

Henry Cavill sezon 3 The Witcher
Sursa fotografiei: Polygon

Care sunt posibilele explicații pentru noua înfățișare a lui Geralt din sezonul 4?

Prima presupunere cu privire la schimbul actorilor se poate lega de ideea că povestea The Witcher este una cu specific multivers, unde Ciri are puterea de a călători între lumi. Astfel, că dimensiunile îl pot prezenta în mod diferit pe Geralt și pot permite foarte multe schimbări, deoarece poveștile multivers oferă o mare libertate în acest sens.

A doua presupunere are legătură cu faptul că Ciri este atât de puternică încât are posibilitatea de a schimba complet realitatea și istoria prin spunerea de povești. Relatându-și poveștile față de noii săi prieteni, aceasta ar putea schimba înfățișarea reală a lui Geralt, fără ca nimeni să observe, nici măcar el.

Cea de-a treia opțiune este asemănătoare cu cea de-a doua, doar că de această dată nu Ciri îi realizează descrierea lui Geralt, ci naratorul. Cartea Domnița Lacului, care stă la baza acestor interpretări, este relatată de un narator incert, care se dovedește a fi chiar Geralt însuși. Așadar, dacă serialul se pliază pe această abordare, personajul ar putea pur și simplu să fie descris diferit, conform noii înfățișări pe care o va avea protagonistul.

Cu toate acestea, abia în sezonul 4 The Witcher vom afla dacă serialul va folosi oricare din aceste 3 idei, mai ales că încheierea sezonului 3 a dezvăluit și mai multe posibilități de tranziție.

Ciri in sezonul 3 The Witcher
Sursa fotografiei: Marie Claire

Ce a dezvăluit sezonul trei din The Witcher despre schimbarea lui Henry Cavill cu Liam Hemsworth?

Fanii au presupus că Liam Hemsworth va debuta la finalul sezonului 3 al serialului de pe Netflix, deoarece multe scene i-ar fi dat această ocazie. Luptele purtate de Geralt of Rivia i-au adus răni grave, moment în care foarte mulți s-au gândit că acela va fi momentul în care protagonistul își va schimba înfățișarea. Cu toate că scenariul permitea, acest eveniment nu a avut loc, iar Geralt a rămas același până la ultimele sale momente din show.

Același pretext, totuși, ar putea fi folosit în continuare în sezonul cu numărul 4. Datorită faptului că nici vrăjitoarele din Aretuza și nici pădurea Brokilon nu au putut să vindece complet rănile lui Geralt de după bătălie, acesta a folosit o poțiune pentru a se menține în viață. Acest ultim elixir ar putea avea diverse efecte în timp, deoarece varianta folosită de Geralt nu este cea creată de mentorul său. Pe lângă acest aspect, încă o explicație plauzibilă s-ar putea lega de faptul că magia folosită pe vrăjitor în combinație cu poțiunea utilizată, i-ar putea schimba înfățișarea.

Așadar, acestea sunt speculațiile cu privire la cum îl va înlocui Liam Hemsworth pe Henry Cavill. Chiar și așa, cert este că va trebui să așteptăm următorul sezon pentru a afla cu siguranță în ce direcție se va desfășura acțiunea serialului.

Sursa informațiilor: nerdist.com

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.