Free cookie consent management tool by TermsFeed

Descendants este o serie de filme Disney care a fost lansată începând cu anul 2015. Franciza a prezentat o lume fantastică complet nouă la momentul respectiv, aceea în care copiii tuturor personajelor din lumea Disney urmăresc să se facă remarcați.

Accentul este pus pe copiii răufăcătorilor, care sunt trimiși într-o lume plină de bunătate, moment în care află că sunt capabili să aleagă între bine și rău. Seria de filme Disney are 3 ecranizări lansate, cu Dove Cameron, Sofia Carson, Cameron Boyce și Booboo Stewart în rolurile principale. Personajele interpretate de aceștia și-au încheiat povestea în partea a 3-a, iar acum, peisajul se va schimba.

Când apare Descendants 4?

În martie 2023, regizoarea filmului, Jennifer Phang, a anunțat pe Instagram că filmările s-au încheiat. Titlul oficial este Descendants: The Rise of Red, sau cel mai simplu Descendants 4. În urma apariției primului teaser, a fost confirmată și data de lansare. S-a stabilit că titlu filmului va rămâne The Rise of Red, urmând să aibă premiera pe 12 iulie.

Filmările pentru Descendants 3 s-au terminat în iulie 2018, iar filmul a avut premiera în august 2019. Astfel, nimeni nu s-a așteptat ca Descendants 4 să fie lansat până ce anul 2023 nu s-a încheiat. De asemenea, următorul film va avea premiera pe Disney Plus, spre deosebire de celelalte filme, care s-au lansat pe Disney Channel.

Descendants 4, anunțul oficial

Care va fi povestea din Descendants 4?

Așa cum știm, Descendants 3 a avut parte de un final fericit, motiv pentru care Descendants 4 a rămas doar un zvon, pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, povestea și distribuția se schimbă, păstrând din restul filmelor doar ideea care se concentrează pe copiii răufăcătorilor. 

Descendants 4 este inspirată din Alice in Wonderland, motiv pentru care acțiunea se va concentra pe Red, fiica Reginei de Cupă, care se aliază cu Chloe, fiica Cenușăresei. Acestea vor lucra împreună la un plan pentru a preveni producerea unui eveniment catastrofal în Auradon.

Care este primul teaser oficial?

Primul teaser oficial al Descendants 4 a apărut pe 2 aprilie 2024, anunțând totodată și data de lansare. Acesta aduce noi informații cu priire la poveste.

Teaser-ul prezintă franciza Descendants într-o lumină nouă. După ce Mal și Ben s-au căsătorit și au distrus bariera dintre cele două lumi pentru totdeauna, aceștia au adus la conducere un nou director pentru școală, iar aceasta nu este nimeni alta decât Uma.

Am văzut deja din personajele principale că filmul merge în mai multe direcții, orientându-se în principal către personajele malefice din Wonderland, mai exact fiica Reginei de Cupă. Videoclipul prezintă intriga ecranizării, adică momentul în care Red și Chloe se întâlnesc și află că vor fi colege de cameră. Prin urmare, Descendants 4 va păstra tema din filmul original, adică relația dintre un personaj cu intenții bune și un personaj cu intenții rele.

Cine face parte din distribuția Descendants 4?

În rolurile principale din Descendants 4 se vor afla Kylie Cantrall, ca Red și Malia Baker ca fiica Cenușăresei.

Descendants 4 cast
Sursa fotografiilor: imdb.com

Restul distribuției îi include pe: China Anne McClain ca Uma, cunoscută fiind deja din Descendants 2 și Descendants 3, Leonardo Nam ca Maddox Hatter, fiul Nebunului cu Pălărie, Sam Morelos ca Zellie, fiica lui Rapunzel, Rita Ora ca Regina de Cupă și mulți alții.

Fanii de pretutindeni ai francizei sunt extrem de entuziasmați pentru ceea ce va urma. Filmul va avea un format ușor diferit și nu va include toate personajele din ecranizările anterioare, dar chiar și așa, acesta prezintă un subiect de mare interes.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.