Descendants este o serie de filme Disney care a fost lansată începând cu anul 2015. Franciza a prezentat o lume fantastică complet nouă la momentul respectiv, aceea în care copiii tuturor personajelor din lumea Disney urmăresc să se facă remarcați.

Accentul este pus pe copiii răufăcătorilor, care sunt trimiși într-o lume plină de bunătate, moment în care află că sunt capabili să aleagă între bine și rău. Seria de filme Disney are 3 ecranizări lansate, cu Dove Cameron, Sofia Carson, Cameron Boyce și Booboo Stewart în rolurile principale. Personajele interpretate de aceștia și-au încheiat povestea în partea a 3-a, iar acum, peisajul se va schimba.

Când apare Descendants 4?

Nu există o dată precisă de lansare pentru Descendants 4, dar se presupune că filmul va fi lansat la începutul anului 2024. În martie 2023, regizoarea filmului, Jennifer Phang, a anunțat pe Instagram că filmările s-au încheiat. Titlul oficial este Descendants: The Rise of Red, sau cel mai simplu Descendants 4.

Având în vedere când s-au terminat filmările și bazându-ne pe cum s-a procedat în trecut, o dată de lansare stabilită la începutul anului 2024 s-ar apropia foarte mult de adevăr.

Filmările pentru Descendants 3 s-au terminat în iulie 2018, iar filmul a avut premiera în august 2019. Astfel, ecranizarea nu este așteptată până ce anul 2023 nu se încheie. De asemenea, se anticipează că Descendants 4 va avea premiera pe Disney Plus, spre deosebire de celelalte filme, care s-au lansat pe Disney Channel.

Descendants 4, anunțul oficial

Care va fi povestea din Descendants 4?

Așa cum știm, Descendants 3 a avut parte de un final fericit, motiv pentru care Descendants 4 a rămas doar un zvon, pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, povestea și distribuția se schimbă, păstrând din restul filmelor doar ideea care se concentrează pe copiii răufăcătorilor. 

Descendants 4 este inspirată din Alice in Wonderland, motiv pentru care acțiunea se va concentra pe Red, fiica Reginei de Cupă, care se aliază cu Chloe, fiica Cenușăresei. Acestea vor lucra împreună la un plan pentru a preveni producerea unui eveniment catastrofal în Auradon.

Cine face parte din distribuția Descendants 4?

În rolurile principale din Descendants 4 se vor afla Kylie Cantrall, ca Red și Malia Baker ca fiica Cenușăresei.

Descendants 4 cast
Sursa fotografiilor: imdb.com

Restul distribuției îi include pe: China Anne McClain ca Uma, cunoscută fiind deja din Descendants 2 și Descendants 3, Leonardo Nam ca Maddox Hatter, fiul Nebunului cu Pălărie, Sam Morelos ca Zellie, fiica lui Rapunzel, Rita Ora ca Regina de Cupă și mulți alții.

Fanii de pretutindeni ai francizei sunt extrem de entuziasmați pentru ceea ce va urma. Filmul va avea un format ușor diferit și nu va include toate personajele din ecranizările anterioare, dar chiar și așa, acesta prezintă un subiect de mare interes.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.