Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jujutsu Kaisen, unul dintre cele mai populare anime-uri din ultimii ani, revine cu sezonul 2. Publicat inițial ca manga în 2018 de creatorul Gege Akutami, Jujutsu Kaisen este o serie shonen dark fantasy plasată într-o lume în care spiritele malefice cunoscute sub numele de „Blesteme” fac ravagii, iar vrăjitorii se antrenează pentru a putea să le ucidă. Povestea urmărește un adolescent pe nume Yuji Itadori, care își salvează prietenii consumând un Blestem – un act care îl transformă într-un vrăjitor puternic.

Împreună cu Megumi Fushiguro și cu Gojo Satoru, Yuji trebuie să învețe să-și controleze puterile și să le folosească împotriva Blestemelor înainte ca acestea să mai poată provoca distrugeri. Cu grafica uimitoare, intriga impresionantă și personajele sale simpatice, nu e de mirare că Jujutsu Kaisen a devenit unul dintre cele mai bune anime din ultimii ani. Din fericire pentru fani, nu vom trebui să așteptăm prea mult timp pentru a vedea ce se întâmplă în continuare cu Yuji și prietenii săi. Prin urmare, iată tot ce știm despre Jujutsu Kaisen Sezonul 2!

Data lansării Jujutsu Kaisen Sezonul 2 online subtitrat

Creatorii anime-ului Jujutsu Kaisen au anunțat la încheierea primului sezon că o continuare, intitulată „Jujutsu Kaisen 0”, va fi lansată în viitorul apropiat. De asemenea, a fost dezvăluită povestea prequel, intitulată „Tokyo Metropolitan Curse Technical School”, care se concentrează pe două personaje numite Yuta Okkotsu și Rika Orimoto. Un scurt trailer a fost publicat alături de anunț, cu o potențială dată de lansare. Dar cum rămâne cu sezonul 2 pentru „Jujutsu Kaisen”?

Viitorul anime-ului a fost pus și mai mult sub semnul întrebării atunci când, în ianuarie, Yōichi Mushiaki, președintele rețelei de televiziune MBS din Japonia, a oferit fanilor o urmă de optimism în timpul unei conferințe de presă online. Anime News Network raportează că acesta a spus: „Nu, nu, nu: „în acest moment, aș vrea să așteptați cu toții să anunțăm un plan concret. Cu toate acestea, cred că putem oferi ceva care va depăși așteptările”.

Ca răspuns la aceste remarci, s-a anunțat că sezonul 2 din „Jujutsu Kaisen” va fi lansat în 2023 (via Crunchyroll). În prezent nu există un zi exactă sau un calendar pentru apariția fiecărui episod, dar fanii „Jujutsu Kaisen” se pot bucura oricum știind că un al doilea sezon se află pe drum.

Jujutsu Kaisen Sezonul 2 – număr de episoade

Jujutsu Kaisen Sezonul 1 a reușit să transforme primele 64 de capitole din seria manga a lui Gege Akutami în 24 de episoade. Asta înseamnă aproape trei capitole pe episod în medie, ceea ce este destul de remarcabil. Este rezonabil să credem că sezonul 2 va urma aceeași strategie.

În ceea ce constă finalul întregii povești, ar trebui să se ia în considerare un punct de oprire adecvat. Primul sezon a adaptat capitolele 1-64 din Death Painting Arc, deoarece capitolul 64 a fost concluzia acelui arc. Următorul arc va urmări relația lui Gojo cu Geto Seguru. Acest lucru acoperă o mulțime de conținut în ceea ce privește Megumi și povestea din spate a tatălui său.

Este demn de remarcat faptul că arcul este relativ scurt, durând doar de la capitolele 65 la 79. Cu toate acestea, arcul incidentului Shibuya are 57 de capitole, astfel încât anime-ul ar trebui să adapteze un total de 71 de capitole pentru a acoperi ambele arcuri.

Care vor fi personajele din Jujutsu Kaisen Sezonul 2?

Iată toți principalii actori vocali japonezi și englezi care presupunem că se vor întoarce, împreună cu personajele lor, pentru Jujutsu Kaisen sezonul 2:

  • Yuji Itadori – Junya Enoki (japoneză); Adam McArthur (engleză).
  • Megumi Fushiguro – Yuma Uchida (japoneză); Robbie Daymond (engleză)
  • Nobara Kugisaki – Asami Seto (japoneză); Anne Yatco (engleză).
  • Maki Zen’in – Mikako Komatsu (japoneză); Allegra Clark (engleză)
  • Toge Inumaki – Kōki Uchiyama (japoneză); Xander Mobus (engleză)
  • Panda – Tomokazu Seki (japoneză); Matthew David Rudd (engleză)
  • Satoru Gojo – Yūichi Nakamura (japoneză); Kaiji Tang (engleză)
  • Kiyotaka Ijichi – Mitsuo Iwata (japoneză); Chris Tergliafera (engleză)
  • Shoko Ieiri – Aya Endō (japoneză); Ryan Bartley (engleză)
Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.