Free cookie consent management tool by TermsFeed

Purple Hearts a avut premiera pe Netflix în luna iulie a anului 2022. Filmul romantic a devenit rapid unul dintre cele mai populare de pe platformă la momentul respectiv, iar fanilor le este imposibil să nu se întrebe dacă va exista și partea a doua.

Regizat de Elizabeth Allen Rosenbaum, Purple Hearts este un film original Netflix. Acesta se bazează pe romanul din 2017 al lui Tess Wakefield și redă povestea unei cântărețe aspirante și a unui pușcaș marin. Cei doi se căsătoresc din conveniență pentru anumite beneficii militare, însă atunci când soldatul este trimis acasă mai devreme decât se așteptau cei doi, căsătoria falsă începe să devină una reală.

În rolurile lui Cassie și Luke (protagoniștii) sunt Sofia Carson și Nicholas Galitzine, iar restul distribuției include actorii Chosen Jacobs, John Harlan Kim, Anthony Ippolito, Kat Cunning, Sarah Rich, Scott Deckert și Linden Ashby.

Va exista Purple Hearts 2?

Șansele ca Purple Hearts 2 să fie realizat sunt destul de mici, iar până în luna mai 2024, Netflix nu a indicat că lucrează la o continuare. Drama romantică are un final fericit, iar foarte multe persoane consideră că o continuare a poveștii pare inutilă, datorită acestei încheieri.

Cu toate acestea, Purple Hearts 2 ar putea aduce în prim plan viața celor doi protagoniști pe viitor, implicați într-o căsătorie reală. Chiar dacă romanul din care filmul a fost inspirat nu are o continuare, producătorii au deja suficient material încât să construiască o poveste viitoare.

Unde va fi lansat Purple Hearts 2?

În cazul în care Purple Hearts 2 va fi anunțat oficial, ne așteptăm negreșit ca acesta să fie lansat pe Netflix, platformă pe care a apărut și prima parte. Fiind unul dintre cele mai urmărite filme romantice Netflix, cu 228,69 de milioane de ore vizionate în doar 28 de zile de la lansare, Purple Hearts 2 are șanse mari să se întâmple.

Cu toate acestea, nu există un anunț oficial, ci doar știri false, publicate pe social media de anumite pagini care includ în denumire platforma de streaming Netflix.

Sofia Carson este deschisă pentru Purple Hearts 2

Într-un interviu din august 2022 acordat publicației Variety, Sofia Carson și regizoarea Elizabeth Allen Rosenbaum au vorbit despre realizarea filmului, distribuirea lui Galitzine în rolul lui Luke și, desigur, cererea fanilor pentru o continuare. Așa cum s-a menționat, povestea de dragoste pare să se încheie în film, dar fanii nu s-au săturat de Cassie și Luke, iar Sofia Carson pare să fie de acord cu ei:

Acum fanii au cerut într-un fel o continuare și există atât de multe teorii și povești ale fanilor și posibile spin-off-uri, deci, desigur, este minunat să ne gândim la o viață pentru Cassie și Luke dincolo de acest film. Ador să fiu Cassie și aș fi curioasă să văd ce urmează. Cine știe? Niciodată nu știi!

a declarat protagonista pentru Variety
Purple Hearts Luke si Cassie scaled
Sursa fotografiei: Netflix

Rosenbaum a împărtășit sentimentele Sofiei, iar Variety a sugerat că au existat discuții despre continuarea poveștii:

I-aș putea urmări pe cei doi și chimia lor toată ziua. (…). Încă nu am stabilit nimic în mod specific. Există mereu o posibilitate.

a adăugat regizoarea

Ce spune protagonistul din Purple Hearts despre o posibilă continuare?

Nicholas Galitzine a reacționat și el la succesul filmului și la reacția fanilor cu privire la dorința pentru un alt film și a declarat pentru People în august 2022:

Vom vedea ce se întâmplă, cu siguranță. Chiar și în particular, glumim cu privire la ce s-ar întâmpla și cum să continuăm povestea, pentru că scenariul ar trebui să fie bun. Ar trebui să aibă sens. Ar trebui să funcționeze. Există multe direcții în care poate merge, și vom aștepta să vedem dacă este povestea potrivită. Dar este foarte tare să vezi cum oamenii cer o a doua parte.

Nicholas Galitzine
Purple Hearts Luke si Cassie 1 scaled
Sursa fotografiei: Netflix

Chiar dacă declarațiile ar trebui să încânte fanii ecranizării, Netflix nu are în dezvoltarea acest proiect momentan. Există foarte multe idei pentru un posibil Purple Hearts 2, însă confirmarea acestora mai are de așteptat. Actorii principali sunt și ei implicați în alte proiecte: Sofia Carson a câștigat un premiu MTV Movie & TV pentru piesa Come Back Home din Purple Hearts și va fi urmărită în filmul Carry-On de pe Netflix, iar Nicholas Galitzine va juca în filmul adaptat din Red, White & Royal Blue, în The Idea of You cu Anne Hathaway și în serialul Mary & George de pe Sky/AMC.

Astfel, pe viitor ar putea exista o a doua parte a filmului Purple Hearts, dar până când zvonurile nu vor fi oficial confirmate, ecranizarea Netflix va rămâne una unică, fără continuare.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.