Free cookie consent management tool by TermsFeed

Riverdale a fost unul dintre cele mai preferate seriale pentru multe persoane, iar acum acesta se apropie de sfârșit. În timp ce unii ar putea fi întristați de această veste, alții sunt încântați să vadă cum se vor desfășura toate evenimentele care până acum au ridicat semne de întrebare. The CW a anunțat că cel de-al șaptelea sezon din Riverdale va fi ultimul. Acest lucru înseamnă că fanii mai au la dispoziție doar un sezon pentru a afla detaliile concluzionante ale serialului. Din fericire, mai sunt încă multe mistere de rezolvat, iar fanii pot fi siguri că vor primi răspunsurile pe care le așteaptă.

Însuși președintele The CW, Mark Pedowitz, a anunțat că este un mare fan al serialului pentru adolescenți și că își dorește ca acesta să aibă o concluzie demnă. „Cred cu tărie”, a spus Mark, „că vreau să dau serialului care a avut o istorie lungă, un final adecvat. Telespectatorii, însă, vor trebui să aștepte până în 2023 pentru a se bucura de acest final demn de apreciat. Acest lucru înseamnă că ultimul sezon nu va fi lansat în toamnă, ci, mai probabil, vom putea începe să urmărim noile episoade abia din ianuarie/februarie 2023. Până în prezent, nu există încă un trailer pentru cel de-al șaptelea sezon, dar nu va mai dura mult până când acesta va fi lansat.

În Statele Unite, următorul sezon, ca și cele precedente, va fi difuzat de rețeaua de televiziune CW. În schimb, în România, următorul sezon din Riverdale va fi disponibili pe Netflix, în cazul în care gigantul de streaming va decide să-l facă disponibil.

Riverdale sezonul 7 – Distribuție

Distribuția sezonului 7 din Riverdale ar trebui, teoretic, să fie alcătuită din aceleași personaje. Ne referim, bineînțeles, la Archie Andrews, Jughead Jones, Betty Cooper și Veronica Lodge, interpretați de KJ Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart și Camila Mendes. Pe scenă, alături de ei, i-am putut revedea și pe următorii actori și personaje:

  • Madelaine Petsch în rolul lui Cheryl Blossom
  • Mädchen Amick în rolul lui Alice Cooper
  • Casey Cott în rolul lui Kevin Keller
  • Charles Melton în rolul lui Reggie Mantle
  • Martin Cummins în rolul lui Tom Keller
  • Vanessa Morgan în rolul lui Toni Topaz
  • Drew Ray Tanner în rolul lui Fangs Fogarty
  • Erinn Westbrook în rolul lui Tabitha Tate

La ce ne putem aștepta de la cel de-al șaptelea sezon din Riverdale

În acest ultim sezon, se va încerca să se finalizeze povestea. Asta înseamnă că poveștile Veronicăi, lui Betty, Archie și Jughead vor avea o concluzie. Într-adevăr, se pare că în ultimul sezon cei patru protagoniști ai serialului bazat pe benzile desenate Archie Comics vor trebui să se împace cu manifestarea unor puteri paranormale în ei.

Numărul de episoade nu este încă sigur, dar ipotezele nu lipsesc și se speculează că ar putea fi 13 ca în primul sezon (care a fost difuzat tot în ianuarie) sau în jur de 20 ca în restul sezoanelor. Toate aceste ipoteze, însă, pot fi confirmate sau infirmate din ianuarie 2023, când va începe cel de-al șaptelea și ultimul sezon din Riverdale.

Despre ce este vorba în Riverdale?

Orașul mic și liniștit Riverdale este dat peste cap când este lovit de moartea misterioasă a lui Jason Blossom, un licean popular și membru al celei mai puternice familii din oraș. Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge, Jughead Jones, Cheryl Blossom, Josie McCoy și prietenii lor explorează problemele vieții de zi cu zi din micul oraș în timp ce investighează cazul lui Jason Blossom. Dar pentru a rezolva acest mister, grupul de prieteni trebuie să descopere secretele care zac îngropate adânc sub suprafața orașului, căci Riverdale s-ar putea să nu fie atât de inocent pe cât pare.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.